maandag 5 december 2022

We kunnen deze oorlog winnen

november 2, 2021   10739  18

Weet je nog hoe de Moskovieten zich ontdeden van hun globalistische marionet burgemeester om vaccinpaspoorten op te leggen? schrijft Rforresistance.

Hier is het: Brilliant: How Russians Crushed Moscow’s “Vaccine” Passports in Just 3 Weeks

Door een boycot van alle bedrijven die het “vaccinpaspoort” eisten en door standvastig en verenigd te blijven, dwongen de Moskovieten de ondernemers om de burgemeester van Moskou te dwingen een stap terug te doen, zichzelf te vernederen en het paspoort in ongeveer 3 weken te schrappen.

De vraag is: wat is er mis met de westerlingen? Waarom zijn zovelen bereid om al hun rechten en vrijheden op te geven en zich te laten behandelen als honden en vee door een muilkorf te dragen en een of andere streepjescode voor vee te tonen om naar een restaurant te gaan? Wat is er mis met deze mensen? Hebben ze geen trots meer? Zijn ze zo zwak, bang, onwetend of dom dat ze niet zien welke truc met hen wordt uitgehaald?

Maar niets is in steen geschreven, dus voor hen die vechten:

Blijf allereerst de criminelen die vaccinpaspoorten eisen boycotten, laat hun bedrijven omkomen of weiger het spel mee te spelen, blijf rebelleren, in opstand komen, zich verzetten, protesteren, demonstreren, marcheren, opstaan, wakker worden, rellen, blokkeren, bezetten, saboteren en vechten voor je rechten en de toekomst van je kinderen.

En blijf de clowns belachelijk maken die de globalisten aan de macht hebben gebracht om te proberen ons hun zieke agenda’s op te dringen.

Er was een soort vrijmetselaars carnaval dit weekend in Rome, Halloween?

Kijk naar deze zielige clowns, is het echt het soort gezichtsbedekkende klootzakken waar je naar wilt luisteren?

Nee, de G20: de club van de Globalistische marionetten 20, ze kleden zich als begrafenisondernemers, dragen onderwerpingsmuilen (alleen in het openbaar, zodat idioten denken dat het oké is om hetzelfde te doen) om te proberen ons bang te blijven maken, terwijl ze onze rechten en vrijheden begraven en het ‘ontvolken’ van ons om hun bloeddorstige psychotische pooiers te bevredigen.

Alles aan hen is belachelijk, kluchtig, sinister en ronduit lachwekkend. Zij zijn het die juist bang zijn voor ons!

Waarom zou iemand deze zielige vogelverschrikkers blijven geloven en gehoorzamen?

·         De schapen zullen te zijner tijd volgen, zoals ze altijd doen.

·         De collaborateurs, verklikkers, regimelakeien, profiteurs en andere sociopaten die genieten van het lijden van anderen zijn een minderheid en zullen worden behandeld zoals verraders en collaborateurs worden behandeld.

·         De “zwijgende meerderheid” weet misschien wel of niet van de werkelijke agenda van de globalisten of is misschien bereid of niet om enige moeite te doen, hoewel ze wakker moeten worden geschud, hangt de uitkomst niet echt van hen af. Laten we eens kijken hoe ze reageren wanneer hun kinderen beginnen te sterven of ziek worden van de dodelijke injecties, als ze al toelaten dat hun kinderen vergiftigd worden.

Veel mensen die vroeger zwegen en passief waren, zijn nu aan het demonstreren, protesteren en blokkeren omdat ze zien dat hun rechten, vrijheid en waardigheid zijn vermorzeld door de leugenaars die hen beloofden dat alles weer normaal zou worden als ze zich zouden schikken. In plaats daarvan worden ze nog steeds gedwongen om ziekmakende muilkorven te dragen en gechanteerd tot gedwongen prikken en gele badges (nu omgedoopt tot vaccin of ‘groene’ passen). Dit is de “digitale identiteit” agenda die voor onze ogen wordt uitgerold en informatie hierover is gratis in overvloed te vinden op het web.

Meer en meer mensen zullen de diepte van deze leugens inzien, aangezien de globalisten en hun criminele hoeren in regeringen niet van plan zijn om ons ook maar iets van onze rechten en vrijheden terug te geven. Ze zijn nu bezig de neonazi-passen over de hele wereld in te zetten, het is geen keuze van land tot land, het is een geplande lock-step agenda geleid door psychopaten die nooit gekozen zijn en jullie regeringen controleren.

We worden machteloos gemaakt door corrupte media, politici en gecontroleerde oppositie, denktanks en onze eigen ‘regeringen’ zodat we niet terugvechten en in opstand komen, Mensen worden het gevoel gegeven dat ze verslagen zijn zonder dat ze zelfs maar oorlog hebben gevoerd. Dit is psychologische oorlogsvoering op wereldschaal. Het doel is om ons te demoraliseren, zodat we niet doen wat we al twee jaar hadden moeten doen: ze een schop onder hun kont geven!

We kennen allemaal het verhaal van David tegen Goliath, een typisch voorbeeld van overwinning van de machtelozen tegen de schijnbaar machtigen, van Goed tegen Kwaad, het is niet alleen de Heilige Bijbel, maar de geschiedenis is vol van deze goede eindes.

De slag bij Thermopylae: een handvol Griekse strijders hield het machtigste rijk van die tijd tegen, Perzië met zijn duizenden en duizenden soldaten.

Karel Martel en de Slag bij Tours en Poitiers: redt Europa en maakt een einde aan een eeuw van islamitische invasies.

Slag bij Wenen op 12 september 1683: een christelijke coalitie verslaat een Turkse invasiemacht die in aantal ruimschoots overtroffen is en redt de Europese beschaving van een nieuwe islamitische invasie.

De lijst gaat maar door, van de Catalaïsche Velden tot de Finse Winteroorlog, het glorieuze verzet tegen het monster Stalin en zijn zogenaamd ‘superieure’ rode leger.

Wat ons vaak onze belangrijke strijd heeft doen verliezen of uit het oog doen verliezen is onze interne verdeeldheid, vaak gefabriceerd zoals nu het geval is met de neppandemie en de globalistische verdelingsagenda.

Tegenwoordig is de vijand intern, dus is hij moeilijk te identificeren en ook moeilijk te bestrijden, omdat hij onze interne verdeeldheid, onze vrienden, familie, collega’s, buren en zelfs kinderen gebruikt om zijn vuile oorlogen tegen de mensheid te voeren.

Vandaag controleert de vijand de meeste van onze regeringen, de academische wereld, de media, instellingen, banken, ondernemingen, die het decennia lang heeft geïnfiltreerd, zo niet eeuwenlang in het geval van “centrale banken” (zijn creatie).

In tegenstelling tot de invasies van het verleden, worden deze nieuwe oorlogen nu gevoerd binnen de landsgrenzen en bestrijken ze alle aspecten van ons leven, omdat onze vijanden erin geslaagd zijn zoveel geld, macht en technologie te verwerven (big government, big tech, big pharma, big everything zijn de namen die gegeven zijn aan fascistische monopolies die elk aspect van ons leven willen overnemen en beheersen, zoals een boer het leven van zijn scharrelkippen beheerst.

Maar wees van één ding zeker, deze individuen en organisaties hebben slechts de macht die wij besluiten hen te geven. Wij hebben hen toegestaan ons sinds 2 jaar als honden en vee te behandelen, zij hebben niet om toestemming gevraagd omdat de meeste mensen die zonder slag of stoot hebben gegeven.

We kunnen dat op elk moment terugnemen!

Bedenk eens wat er zou gebeuren als 80% van de wereldbevolking zou stoppen met het gebruik van Facebook, Google, Amazon, Microsoft en alle andere slavendrijvers van de Mensheid?

Hoe lang zouden deze criminele bedrijven overleven zonder ons geld?

Hoeveel macht zouden ze nog hebben?

De meeste van onze problemen zijn door ons gecreëerd, we zijn gevangen door een gemakkelijke en moeiteloze manier van leven en gelokt tot technologische snufjes waarvan we ten onrechte denken dat ze essentieel zijn, terwijl ze overbodig zijn.

Wat zou er gebeuren als we ons hard verdiende geld uit de klauwen van de bankmaffia zouden halen om het in contanten te hebben, of om overlevingsnoodzakelijke hardware, goud, zilver, land, en andere tastbare bezittingen te kopen?

 

Wat zou er gebeuren als we zouden stoppen met werken voor criminele en fascistische bedrijven die hun werknemers gedwongen willen injecteren met giftige troep die zich voordoet als ‘vaccins’?

Wat zou er gebeuren met criminele energie-, elektriciteits- en gasbedrijven wanneer we beginnen onze eigen energie te maken en op te slaan? Zullen ze de prijzen vlak voor de winter blijven verhogen en enorme winsten maken terwijl miljarden armer worden en zelfs op straat sterven?

Wat zou er gebeuren als we ons eigen voedsel gaan verbouwen en ophouden met de grote detailhandel, GMO, chemisch geladen shit voedsel dat ons elke dag een beetje meer doodt?

Wat zou er gebeuren als we de eindeloze overlevering van medicinale planten herontdekken, natuurlijke medicijnen die mensen al duizenden jaren genezen voordat massamoordenaars, de liegende Rockefellers, de medische wereld kaapten?

Wat als we zouden stoppen met het kopen van 50% van de dodelijke medicijnen die big pharma ons elk jaar verkoopt? Hoe lang zou het duren voordat de klootzakken van Pfizer, Merck, Moderna, Astrazeneca, J&J failliet gaan?

Hetzelfde geldt voor dokters, ziekenhuizen, klinieken en alle corrupte medische systemen die patiënten al veel te lange tijd misbruiken!

Wat zou er gebeuren als slechts 10% van ons zou stoppen met het betalen van belastingen aan criminele regeringen omdat ze geen werk meer hebben dat gecontroleerd kan worden door de staatsmaffia?

Wat zou er gebeuren met de bedrijfs-nazi’s die ons “volledig gedigitaliseerd” willen hebben als we stoppen met het kopen van hun knechtende en nutteloze snufjes, hun instrumenten van afleiding, misleiding en controle?

We hebben geen ‘smartphones’ nodig, we hebben al hersens.

En wat zou er gebeuren met alle mainstream media hoeren als niemand meer luistert, kijkt of leest naar hun propaganda en leugens?

Want, als we vrij willen zijn en hun agenda willen stoppen, is dit precies wat we moeten doen.

NU, WAT KUNNEN WE DOEN?

Blijven demonstreren, protesteren, marcheren, staken, blokkeren, ongehoorzaam zijn, bezetten en blijven vechten zoals miljoenen deze week weer deden tegen hun corrupte regeringen in vele landen over de hele wereld.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/we-kunnen-deze-oorlog-winnen/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...