donderdag 1 december 2022

Zelfassemblerende nanotechnologie bestaat al sinds 2001 onder de naam "liquid computing" ... is het deze technologie die wordt gebruikt in covid vaccins?

Maandag 21 november 2022 door: Ethan Huff

Tags : AICharles Lieberchemisch geweldCOVIDcovid vaccinontvolkingontdekkingentoekomstige technologieuitvindingenliquide computersnanotechnologieprivacy horlogeechte onderzoekenzelf in elkaar zettenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

13KWEERGAVEN

 

(Natural News) In zijn nummer van november-december 2001 publiceerde Harvard Magazine  een exposé genaamd "Liquid Computing" die een toen nieuwe technologie benadrukte waarin nanodeeltjes zichzelf konden assembleren in een computer wanneer ze werden blootgesteld aan een vloeistof.

De technologie is ontwikkeld door niemand minder dan Charles Lieber, die begin 2020 bij het begin van de Wuhan-coronavirus (Covid-19) scamdemie samen met twee Chinese staatsburgers werd aangeklaagd voor het helpen van de Volksrepubliek China bij de ontwikkeling van biowapens in Wuhan.

Lieber werd in december 2021 veroordeeld voor zes aanklachten wegens misdrijf in verband met zijn in ontvangst nemen van miljoenen dollars aan onderzoeksfinanciering uit China. Begin februari 2022 diende hij een motie in voor een vrijspraak of een nieuw proces dat echter werd afgewezen. Zijn strafdatum is gepland voor  1Jan. 2023.

Maar voor dit alles prees Harvard Lieber voor het ontwikkelen van iets dat nieuw was voor ons allemaal met de zogenaamde 'vaccins' van Operation Warp Speed, maar dat bestond blijkbaar al meer dan twee decennia. Kortom, de decennia oude technologie van Lieber lijkt eindelijk een gebruik te hebben gevonden in covid vaccins.  

(Related: Check out our earlier coverage highlighting the presence of what appear to be self-assembling “nano-octopus” microparticles inside covid injections.)

Hoeveel van Lieber's werk werd verwerkt in de covid-vaccinaties?

Harvard Magazine wees erop dat het werk van Lieber in strijd was met dat van andere wetenschappers op het gebied van nanotechnologie. In plaats van een top-down benadering te gebruiken, of iets groots te nemen en het kleiner te maken, gebruikte Lieber een bottom-up benadering, of nam iets kleins en maakte het groter.

Met bedrading van slechts drie nanometers doorsnede kon Lieber 'relatief goedkoop' produceren met 'een paar duizend dollar aan apparatuur' een nano-formaat printplaat die, wanneer ondergedompeld in vloeistof en op een desktop werd gestort, automatisch in een computer werd omgevormd.

'Klinkt als sciencefiction?" vroeg Harvard Magazine destijds.

Wat Lieber ontwikkelde, was een nanodraadstructuur die zich in vrijwel elke 'smaak' kon vormen, wat betekent dat hij verschillende zelfassemblerende nanodraadcomputers kon maken met behulp van verschillende vloeibare oplossingen.

"De potentiële toepassing in micro-elektronica is duidelijk: de kleine omvang van deze bouwstenen zorgt voor hogere transistor dichtheden, die in ieder geval in principe kunnen leiden tot meer geïntegreerde en krachtige computers" legde Harvard Magazine uit.

“Over 10 of 20 jaar is er misschien geen behoefte meer aan harde schijven, omdat solid-state geheugens zoveel gegevens kunnen opslaan."

Het blijkt dat ze gelijk hadden: we hebben nu solid-state geheugenstations zoals voorspeld. We hebben ook nieuwe 'vaccins' waarvan onafhankelijke onderzoekers denken dat ze de zelfassemblerende nanodraden en microscopische computerchips bevatten die Lieber heeft helpen ontwikkelen.

Zou het kunnen dat de technologie van Lieber precies datgene is dat wordt gebruikt in Fauci Flu-shots om kleine computers in de lichamen van de 'volledig gevaccineerde' te assembleren?"Lieber zei in 2001 immers dat zijn ontwikkeling van nanotechnologie het mogelijk maakt om" fundamenteel nieuwe eigenschappen te creëren die je je niet eens kunt bedenken wanneer je met conventionele materialen omgaat door ze te verkleinen."

"Normaal zou een molecuul dat aan het oppervlak van een transistor bindt geen groot effect hebben", legde hij verder uit. 'Maar stel je een eiwit voor met een lading erop die naar iets heel kleins komt, waar het oppervlak een groot bestanddeel is. Je brengt dit geladen lichaam naar boven en het ‘switched’ biologisch of chemisch de transistor. In wezen kun je elektrisch detecteren wanneer je een eiwit, een nucleïnezuur of iets anders hebt."

Deze sensor is getest in een "proof of concept" -experiment met prostaatkankerdetectie. Destijds werd ook vermeld dat de technologie van Lieber het mogelijk maakte om een "centimeter-vierkant-chip te maken om een miljard dingen tegelijkertijd te detecteren, zelfs variaties in het DNA van een individu"

Zorg ervoor dat je het volledig verhaal  leest zoals het werd gepubliceerd in Harvard Magazine.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

HarvardMagazine.com

https://www.naturalnews.com/2022-11-21-self-assembling-nanotechnology-2001-covid-vaccine-lieber.html 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...