donderdag 23 juni 2022

BOMBSHELL: Pfizer's eigen documenten geven toe dat mRNA-covid vaccins zullen leiden tot massa-depopulatie

Donderdag 09 juni 2022 door: Ethan Huff

Tags : COVIDontvolkingdocumentenuitroeiinggenocidemedisch geweldmoordPfizerPlandemischVaccijnsdodenvaccin jihadvaccinsvacine verwondingen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

72KWEERGAVEN


(Natural news) De laatste druppel van pagina's uit de geheime Pfizer-documenten onthult dat de farmaceutische reus zich er volledig van bewust is dat zijn Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin" binnenkort zal leiden tot massale ontvolking van de wereld.

De dump van 1 juni bevat een document met de naam 'reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf', waarvan pagina 12 verontrustende gegevens bevat over het krijgen van Pfizer’s covid-19-injectie tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Het blijkt dat 90 procent van de zwangere vrouwen die de vaccinatie hebben gekregen, uiteindelijk hun baby's verloor. Dit is een schokkend cijfer waar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) blijkbaar niet lang over heeft nagedacht bij het verlenen van Emergency Use Authorization (EUA) aan deze vaccinaties.

"Pfizer stelt in het document dat er op 28 februari 2021 270 gevallen bekend waren van blootstelling aan de mRNA-injectie tijdens de zwangerschap", meldt Exposé Nieuws “Zesenveertig procent van de moeders (124) die werden blootgesteld aan de Pfizer Covid-19-injectie, kreeg een bijwerking.".

“Van de 124 moeders die een bijwerking kregen, werden er 49 als niet-ernstige bijwerkingen beschouwd, terwijl 75 als ernstig werden beschouwd. Dit betekent dat 58% van de moeders die aangaf dat ze bijwerkingen hadden, een ernstige bijwerking hadden, variërend van samentrekking van de baarmoeder tot foetale dood."

Van de 270 gevolgde zwangerschappen verloor Pfizer er 238 uit het oog

De nieuwste batch vrijgegeven Pfizer-documenten bevat ook een over openbaring over zwangerschappen waarvan het bedrijf op de een of andere manier het spoor bijster is. Van de 270 zwangerschappen die Pfizer volgde, verdwenen er maar liefst  238 van de dataset.

Van de 33 zwangerschappen die Pfizer nog steeds volgde, resulteerden er 23 in spontane abortus. Twee resulteerden in vroegtijdig overlijden van een baby; twee resulteerden in intra-uteriene dood; één resulteerde in neonatale dood; één wordt vermeld als "resultaat in behandeling"; en slechts één resulteerde in een "normale bevalling."

Dit betekent dat bijna elke zwangere vrouw die Pfizer's mRNA (messenger RNA) injecties voor covid gebruikt, haar baby zal verliezen. Omgekeerd zal slechts een klein deel van de volledig gevaccineerde  vrouwen met succes op termijn bevallen.

Houd er rekening mee dat sommige regeringen, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk, zwangere vrouwen stilletjes hadden weerhouden om de injecties van Pfizer te nemen - althans tot voor kort.

"Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van COVID-19 mRNA-vaccin BNT162b2", luidt een nu gewijzigde Britse overheidsrichtlijn getiteld "REG 174 INFORMATIE VOOR Britse GEZONDHEIDSZORGPROFESSIONALS"

“COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap. Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd moet zwangerschap vóór vaccinatie worden uitgesloten. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd worden geadviseerd om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis."

De nieuwe versie van dezelfde richtlijn beweert dat zwangere vrouwen de injecties van Pfizer kunnen gebruiken, maar alleen 'wanneer de mogelijke voordelen opwegen tegen de mogelijke risico's voor de moeder en de foetus."

Op het moment van schrijven beveelt de Britse overheidsrichtlijnen aan dat zwangere vrouwen de Pfizer-vaccinaties krijgen, zolang ze de risico's hebben geëvalueerd. Tegelijkertijd blijven dezelfde autoriteiten zwangere vrouwen vertellen dat ze zachte kaas, kruidenthee en vitaminesupplementen moeten vermijden omdat ze gevaarlijk kunnen zijn.

Dit alles laat eens te meer zien dat regeringen niet te vertrouwen zijn. Ze geven routinematig advies in de vorm van begeleiding die, indien gevolgd, waarschijnlijk tot letsel of overlijden zal leiden. Dit geldt zowel voor vaccins als voor de covid plandemie  op zich.

"Covid is als een sekte en ‘Stay Safe’ is een mantra ” schreef een regelmatige commentator op Natural news 'Ik heb deze waan persoonlijk op dezelfde manier doorzien als dat de meeste kerken instrumenten zijn om God zo ver mogelijk van je leven weg te houden.".

'Ik heb liever het virus dan de lockdown en dat is een feit."

Voor het laatste nieuws over verwondingen en sterfgevallen door de Covid-19 vaccins en om bij te blijven bezoek ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-06-09-pfizer-documents-mrna-covid-vaccines-mass-depopulation.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...