dinsdag 24 januari 2023

Scott Ritter: De NAVO is een zelfmoordpil voor de wereld… Bid dat Rusland wint

 januari 24, 2023  1673  7

Voormalig officier van het Korps Mariniers Scott Ritter zegt dat de door de VS geleide militaire NAVO-alliantie de oorlog in Oekraïne aanstuurt met het uiteindelijke doel om Rusland te verslaan.

Het conflict gaat niet over het verdedigen van Oekraïne zoals de westerse media ons willen vertellen, het gaat en ging altijd over het verslaan van Rusland.

De NAVO is nu al in een directe oorlog met Rusland en Rusland heeft het volste recht om doelen in NAVO-landen als Duitsland en Polen aan te vallen, die fungeren als logistieke centra voor de levering van munitie aan Oekraïne.

Washington en zijn NAVO-bondgenoten verhogen roekeloos de inzet van een militaire overwinning of nederlaag, in plaats van te proberen een diplomatieke, politieke oplossing te vinden voor een langlopend conflict. Oekraïne wordt schaamteloos uitgebuit als proxy voor de door de VS geleide NAVO-oorlog tegen Rusland.

Zoals Ritter opmerkt, is de NAVO een zelfmoordpil voor de wereld. Als haar doelstelling doorgaat, zal het resultaat een algemene totale oorlog met Rusland zijn, die nucleair zal verlopen en de vernietiging van de planeet zal betekenen.

Daarom, betoogt Ritter, zou iedere vredelievende persoon, ongeacht nationaliteit, moeten bidden dat Rusland dit conflict in Oekraïne wint en de NAVO-agenda verslaat. De oorlogsplannen van de NAVO zijn al jaren geleden gezaaid met de staatsgreep in Kiev in 2014 en het bewapenen van de neonazistische Oekraïense strijdkrachten. De Oekraïense topcommandant Valery Zaluzhny is een toegewijde van nazi-collaborateur en massamoordenaar Stepan Bandera uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is met wie de Amerikanen en Europeanen nu samenwerken bij de vervolging van hun oorlogsplannen tegen Rusland.

Gelukkig, voorspelt Ritter, gaat Rusland de oorlog winnen. Dit is een nachtmerriescenario voor de door de VS geleide westerse mogendheden, die zoveel in de oorlog hebben geïnvesteerd en nu op een historische nederlaag afstevenen.

Maar het moet algemeen bekend zijn dat het de Verenigde Staten en hun bondgenoten zijn die de wereld naar de rand van de afgrond duwen.

Via Finian Cunningham.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/scott-ritter-de-navo-is-een-zelfmoordpil-voor-de-wereld-bid-dat-rusland-wint/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...