zondag 26 februari 2023

Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien

 februari 26, 2023   1751   4  

 

Nu Elon Musk met vele anderen steeds meer kaarten op tafel leggen denk ik dat het goed is als mensen vooral zelf goed gaan nadenken in plaats van anderen na te praten en de schuld van alles neer te leggen bij een select elitegroepje. Het zit zoveel complexer in elkaar en uiteindelijk komt het leven neer op wat je zelf doet en laat. Alles is een kans voor groei, mits je je niet af laat leiden, schrijft gastauteur Niccos.

Voorspellingen

Op 30 oktober 2021 deed ik de volgende voorspelling ten aanzien van Corona en de vaccinaties:

“Het duurt nog drie maanden eer er een shift kan plaatsvinden in de mentale wereld waar politici, artsen en wetenschappers nu nog de scepter zwaaien. In de tweede week van februari 2022 wordt zichtbaar een verandering ingezet. Dat is nog geen 180 graden draai, maar wel een wezenlijke stap naar meer bewustwording.

Uiteindelijk gaat het erom dat ‘de gewone mens’ deze bewustwording doorleeft, want genoeg ‘blinde leiders’ zullen proberen vast te houden aan hun overtuigingen.

De bewustwording zal plaatsvinden doordat meer bekende mensen getroffen zullen worden door problemen aan het hartsysteem, en door het opstaan van medische wetenschappers en specialisten die op basis van zowel nieuwe kennis/inzichten als praktijkvoorbeelden hun mond niet meer zullen houden. De huidige beleidsmakers zien dit aankomen en zullen ‘iets nieuws’ uit de kast trekken om de aandacht af te leiden en nieuwe redenen aanvoeren om door te gaan op de huidige weg. Pas als miljoenen mensen zullen sterven als gevolg van deze gang van zaken zal de wal het schip keren en het proces in gang worden gezet van rechtspraak en gepaste straffen.

Tegen die tijd (2022-2024) zal blijken in hoeverre de bewustwording bij de mensheid is doorleeft. Een dictator die je afzet, maar vervangt door een andere, zet geen zoden aan de dijk. Er moet dus veel meer wezenlijks gebeuren voor een daadwerkelijke evolutionaire shift. Dit is een kans, maar het is de vraag of ‘we er klaar voor zijn’. Eerste meetmoment is dus februari 2022. Dat is wat ik nu ‘zie’ (en voorspel) als meest waarschijnlijke scenario.”

 

In datzelfde jaar voorspelde ik 300 miljoen doden binnen 3 jaar en het dubbele daarvan binnen 10 jaar als gevolg van de vaccinaties. En dat in 2024 het tijd zou zijn voor daadwerkelijk tribunalen. Maar ook voorspelde ik dat Corona ‘ingehaald’ zou worden door iets anders dat wereldwijd stof zou doen opwaaien. Het is allemaal in beweging.

Er zijn beesten die denken dat ze plannen kunnen maken om het leven te controleren. Dit zal hen nooit lukken, omdat het leven een eigen plan heeft. Ze kunnen zaken vertragen en zelfs soorten uitroeien, maar geen enkel rijk is voor de eeuwigheid. Vervelend voor de mensen die zullen lijden onder dergelijke ‘beesten’, want beter kan ik die lui niet omschrijven. Het zijn onbewuste beesten die zoveel kwaad kunnen aanrichten in hun grootheidswaanzin en met zoveel onverzadigbare verlangens.

Hoe zaken precies in elkaar steken weet wellicht niemand, want het is maar de vraag of er een persoon of groep is die alles probeert te plannen en uit te voeren. Voor mijn gevoel zijn het verschillende personen en groepen die op één of andere wijze in elkaar haken maar eigen koersen varen. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat dergelijke lieden elkaar vertrouwen en samenwerken. Er zijn ook zoveel onzekere en onvoorspelbare factoren die het schier onmogelijk maken om plannen voor de hele wereld te maken. Kijk maar naar hoe Rusland nu roet in het eten gooit van bijvoorbeeld het World Economic Forum. China werkt ook niet mee. Het is werkelijk grootheidswaanzin dat wanhopig probeert een tuin aan te harken terwijl het steeds harder gaat waaien.

 

Denk je echt dat bijvoorbeeld Mark Rutte iets te zeggen heeft in of weet heeft van de plannen van Klaus Schwab? Hij is gewoon een simpele uitvoerder die vooral ook zijn eigen belangen nastreeft. Denk je dat Klaus Schwab door één deur kan met George Soros? Zolang ze elkaar bedienen in hun eigen belangen, maar ze zullen altijd achterom blijven kijken in wantrouwen naar elkaar. De farmaceutische industrie gaat voor de eigen belangen en haakt in op wat zich in de wereld voordoet. Zo haakt alles op elkaar in en gaat het altijd in eerste instantie om de eigen belangen veilig te stellen. Die lui werken echt niet samen aan één plan. Je zou ze ook teveel credits geven, alsof Mark Rutte intelligent zou zijn.

Natuurlijk zijn er wel plannen op hoog niveau, maar ik zie het meer als verschillende schakers die op een bord proberen hun spel te spelen. De stukken gaan echter deels een eigen weg. Bovendien vertegenwoordigt dat bord niet het hele leven. De beesten denken dat de wereld louter uit materie bestaat en handelen overeenkomstig. Ze gaan voorbij aan wat het leven werkelijk is, namelijk puur bewustzijn. Ze zijn bang voor de dood, die niet bestaat. De beesten zijn dieren die net hebben leren denken maar dat nog niet zo goed kunnen. De beesten denken dat hun leven bestaat uit angst en lust. Ze zijn zelf bang en denken dat ze die angst kunnen gebruiken jegens anderen voor persoonlijk gewin. Ze hebben verlangens die zich met name uiten als lustgevoelens. Onverzadigbare seks in alle vormen mogelijk. Aapjes die zichzelf de hele dag af zitten te rukken. Zie je het voor je?

 

Humor is belangrijk om te overleven in deze doldwaze wereld. Bewustwording is een zeer serieuze aangelegenheid. Maar je moet ook kunnen relativeren. Je bent niet verantwoordelijk voor de wereld, niet voor anderen, niet voor de evolutie van het leven. Je kunt er alleen maar het beste van maken, voor jezelf. Jouw eigen moraal bepalen en daarnaar leven. En zelfs dat mag je helemaal zelf weten. Mark Rutte doet dat en jij mag dat ook. Je mag er iets van vinden. Maar relativeer alles, want daarmee kun je zelf zoveel bewuster worden. Niets vastzetten, maar zoveel mogelijk open blijven voor dat wat zich in jouw leven aandient. Waar-nemen.

Goed als je geen vaccinatie hebt genomen. Balen als je dat wel hebt gedaan. Ga dan ontdekken wat je kunt doen om de schade te beperken. In de materie, maar ook in de energie. Supplementen helpen, maar onderschat niet de kracht van bijvoorbeeld mediteren en energetische therapie. Het leven is in wezen spiritueel. Dat is namelijk de werkelijke oorlog die nu wordt gevoerd. Voel de energie bij het lezen van deze laatste alinea. Voel de aanraking vanuit de andere wereld. Ja, dat is het gevoel. Accepteer dat leven en alles zal veranderen. We kunnen werkelijk transformeren. Samen.

Het is tijdens onze donkerste momenten dat we ons moeten concentreren om het licht te zien. – Aristotélēs


Copyright © 2023  Niccos. 

https://www.frontnieuws.com/het-is-tijdens-onze-donkerste-momenten-dat-we-ons-moeten-concentreren-om-het-licht-te-zien/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...