zondag 19 februari 2023

“Kiev verbergt zijn dode soldaten in de ravijnen” – Exclusieve video waarin Oekraïense krijgsgevangene Zelensky-misdaden onthult

“Als je weigert de strijd aan te gaan, schieten ze je dood.”

februari 18, 2023    5937   9 

 

Mijn naam is Vitaly Saidov en ik ben geboren op 27 oktober 1988, 81e Brigade, 90e Bataljon, 2e Compagnie, 2e peloton, 1e sectie. Ik werd gevangen genomen op 13 januari 2023 in Belogorovka”.

 

Zo begint de exclusieve video (onderaan dit artikel) die ons werd toegestuurd door een Italiaanse freelancer (die ook de vertaling in het Engels verzorgde) met contacten in Donbass over de getuigenis van een Oekraïense krijgsgevangene die samen met vier andere kameraden die zich overgaven door Russische troepen gevangen werd genomen. Een van onze adviseurs, expert in Slavische talen, bevestigde de getrouwheid van de vertaling uit het Oekraïens en de details van het verhaal maken het uiterst geloofwaardig, ook al kunnen wij uiteraard niet zweren op de betrouwbaarheid van de inhoud en de identiteit ervan, schrijft Fabio G. C. Carisio.

Hierin onthult hij de chaotische toestand van het Oekraïense leger, ondanks de afkondigingen van president Volodymyr Zslensky, die volgens Saidov het bevel gaf om deserteurs ter plekke dood te schieten.

Maar het verhaalt ook over gebrekkige training, het gebrek aan versterkingen aan het front en de mogelijkheid om gevechtszones te vermijden door steekpenningen te betalen aan officieren. Hij legt ook uit dat de superieuren de opdracht hebben om de gevallenen van de schermutselingen in massagraven te begraven om hun overlijden niet aan familieleden te melden en zo te voorkomen dat ze de verschuldigde schadevergoeding van de staat moeten betalen.

DURE MILITAIRUITRUSTING BETAALD DOOR FAMILIES

De staat van verlatenheid van de troepen van Kiev wordt ook bevestigd door het feit dat niet alleen volwassen Oekraïense mannen worden gerekruteerd door middel van de politie, ook al waren ze eerder vrijgesteld van militaire dienst vanwege aangeboren aandoeningen, maar dat families worden gedwongen om de duurdere uitrusting, zoals infrarode nachtkijkers, te betalen.

 

Dit werd ons ook verteld door een directe bron die in contact stond met de ouder van een soldaat, die ook een speculatie uitlegde over de prijzen van de materialen, verkocht tegen een hogere prijs dan normaal.

Dit botst openlijk met de propaganda van NAVO-landen zoals Italië over het noodzakelijke sturen van militaire hulp naar Oekraïne en doet ons geloven dat achter deze transporten, gescheiden op basis van het aantal geleverde wapens, de zwarte markt van de internationale wapenhandel zou kunnen floreren, wat reeds eerder door de directeur van Interpol in als een concreet gevaar werd aangemerkt.

Saidov werd gevangen genomen door de eenheden Akhmat en Bars.

De soldaten van de Tsjetsjeense speciale strijdkrachten “Akhmat” staan ​​onder bevel van generaal Apti Alaudino en hun regiment is vernoemd naar Achmat Abdulchamidovič Kadyrov, held van de eerste Tsjetsjeense Onafhankelijkheidsoorlog en vervolgens door Vladimir Poetin aangesteld als hoofd van het nieuwe voorlopige bestuur voordat hij werd uitgeroepen tot president van de Autonome Republiek Tsjetsjenië. Hij kwam om het leven bij een terroristische bomaanslag op 9 mei 2004 waarbij het VIP-gedeelte van het Sultan Bilimchanov-stadion in Grozny werd verwoest, waarbinnen een parade plaatsvond om de dag van de overwinning te vieren.

Het Akhmat-regiment vecht aan het noordelijke front van Donbass samen met de soldaten van het 6e NM LPR-regiment die zich bezighouden met het zuidelijke front en was van fundamenteel belang voor de verovering van de strategische stad Soledar door de Russen.

Het opereerde samen met de NCFR-eenheid (National Combat Forces Reserve), een militaire reservemacht van de Russische Federatie die vanaf 2021 wordt ingezet en wordt gebruikt bij de speciale operatie van demilitarisering en denazificatie van Oekraïne, gelanceerd op 24 februari 2022 na de zoveelste spervuur ​​van bombardementen door het leger van Kiev top de etnisch-Russische bevolking van de separatistische republieken Donetzk en Lugansk, in strijd met de akkoorden van Minsk.

 

LEUGENS OVER SUCCESSEN EN MINIMALE VERLIEZEN VAN HET OEKRAÏENSE LEGER

Na het vertellen van de militaire context, de geleden verliezen, de afwezigheid van de commandanten in het veld, doet hij vanaf de 5e minuut van de video de meest sensationele onthullingen.

“De informatie op de FB en Instagram van onze brigade over successen en minimale verliezen is een leugen, want we lijden zware verliezen die worden aangevuld door nieuwkomers,” zegt soldaat Saidov.


“Zo worden hoge verliezen gemaskeerd. De doden worden opgestapeld op stortplaatsen in ravijnen en worden niet eruit gehaald voor identificatie. Later worden ze als vermist opgegeven omdat hun families dan geen compensatie krijgen.”

Deze zeer ernstige verklaring doet ons geloven dat de massagraven die door de autoriteiten in Kiev zijn aangeklaagd als bewijs van Russische oorlogsmisdaden, in plaats daarvan de schuilplaatsen zouden kunnen zijn van hun eigen gesneuvelden…

Een dergelijke wreedheid is niet verrassend. Afgelopen juli had het nieuws over de bombardementen van de Oekraïense artillerie op een van de Russische gevangenissen waar het paramilitaire Azov-bataljon in Mariupol door het Moskouse leger gevangen was genomen voor ontzetting gezorgd.

Een bloedbad in opdracht van Zelensky om de getuigen van de oorlogsmisdaden die in de loop der jaren in de Donbass zijn gepleegd en die de details onthullen het zwijgen op te leggen, zoals toen ook gebeurde door een Amerikaanse neonazi die met deze groep had gevochten.

“We zijn in kennis gesteld van een presidentieel bevel: als een soldaat weigert deel te nemen aan militaire operaties wordt hij beschouwd als deserteur en wordt hij gewoon doodgeschoten door zijn kameraden. De compagniescommandant vertelde het ons rechtstreeks via de radio. Hij zei dat het een bevel was van de bataljonscommandant.”

De verwijzing is naar de nieuwe wet die in december door Zelensky is goedgekeurd om de straffen tegen zijn soldaten te verzwaren, wat aanleiding heeft gegeven tot de petitie van 25.000 soldaten van alle rangen die met het schrikbeeld van een opstand boven het regime in Kiev hangen.

Tot slot besluit Saidov met te zeggen dat slechts een fractie van de soldaten van de compagnieën die hij kent in Groot-Brittannië zijn opgeleid maar al zijn omgekomen of ernstig gewond zijn geraakt. Omdat “ze niets bijzonders hebben geleerd” aangezien het noodzakelijk is om Engels te kennen, anders heeft het geen zin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/kiev-verbergt-zijn-dode-soldaten-in-de-ravijnen-exclusieve-video-waarin-oekraiense-krijgsgevangene-zelensky-misdaden-onthult/

 


De schandalige onjuiste berichtgeving van de mainstream media over Oekraïne – Oekraïne schijnt, net als “Covid” daarvoor, bij velen de innerlijke fascist naar boven gebracht te hebben

Link: https://www.frontnieuws.com/de-schandalige-onjuiste-berichtgeving-van-de-mainstream-media-over-oekraine-oekraine-schijnt-net-als-covid-daarvoor-bij-velen-de-innerlijke-fascist-naar-boven-gebracht-te-hebben/

Gonzalo Lira is springlevend. Als u niet weet wie hij is of waarom dit goed nieuws is, zal ik dat zo meteen uitleggen. Maar eerst wil ik u een korte vraag stellen: maakt het wat uit of wij tot op de bodem uitzoeken wat er werkelijk in Oekraïne gebeurt of niet? Ik hoop dat u het … Meer lezen overDe schandalige onjuiste berichtgeving van de mainstream media over Oekraïne – Oekraïne schijnt, net als “Covid” daarvoor, bij velen de innerlijke fascist naar boven gebracht te hebben

https://www.frontnieuws.com/wp-includes/images/w-logo-blue.pngFrontnieuws

 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...