woensdag 8 februari 2023

Wat de oorlog in Oekraïne en de pandemie gemeen hebben

februari 7, 2023   3209   13

    The Presidential Office of Ukraine (CC BY-SA 4.0)

Iedereen zou zich moeten afvragen waarom bijna niemand een snel einde wil maken aan de oorlog in Oekraïne, aldus de Kroatische afgevaardigde Mislav Kolakusic. “Waarom is de aandacht gericht op wapens en niet op vrede?”

Hij wijst erop dat oorlogen enorme winsten en veel macht opleveren voor degenen die de grote bedrijven leiden. “Een oorlog die in een relatief klein gebied wordt uitgevochten en een wereldwijde impact heeft, is een ideale oorlog voor bedrijven.”


Video Link: https://twitter.com/i/status/1621486459462074368 

Tal van landen hebben miljarden euro’s geïnvesteerd in wapens die ze normaal gesproken niet zouden hebben gekocht. De oorlog in Oekraïne is een droom die uitkomt voor het militair-industrieel complex, zegt Kolakusic.

Oekraïne en BlackRock zijn overeengekomen Oekraïne na de oorlog samen opnieuw op te bouwen. BlackRock is het militair-industrieel complex en zal daarom binnenkort de wederopbouw leiden. Hoe langer de oorlog duurt en hoe groter de verwoesting, hoe meer BlackRock profiteert.

Zowel de wapens als de oorlog en de wederopbouw worden gefinancierd door de EU-burgers, via reeds bestaande belastingen, nieuwe belastingen en enorme prijsstijgingen voor goederen en diensten, benadrukte het parlementslid.

Regeringen geven het geld van burgers uit zonder verantwoording af te leggen, aldus Kolakusic, die zich afvraagt of de oorlog in Oekraïne is begonnen door bedrijven en op dezelfde manier is “beheerd” als de pandemie.

Via Uncutnews.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wat-de-oorlog-in-oekraine-en-de-pandemie-gemeen-hebben/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...