donderdag 30 maart 2023

De prik als VERSNELLER: uitvaartondernemer en tv-presentator doen boekje open


Afgelopen jaar stierven in Engeland en Wales iedere week ongeveer 1000 meer mensen dan normaal. Uitvaartondernemer John O’Looney zei in gesprek met tv-presentator Mark Steyn dat er bij hem vooral jonge gevaccineerde mensen worden binnengebracht.

Het gaat daarbij om mensen jonger dan 40 jaar die plotseling overlijden. Ze kregen bijvoorbeeld plotseling een zeer agressieve vorm van kanker, hartaanval of beroerte. In de lichamen treft O’Looney vreemde witte bloedproppen aan.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Versneller

Mensen die een agressieve vorm van kanker krijgen, sterven doorgaans binnen een aantal weken. “Dit zijn geen oudere mensen, het zijn dertigers en veertigers,” benadrukte de uitvaartondernemer. “Mensen die normaal gesproken niet overlijden aan kanker.”

Steyn onthulde dat hij een paar maanden geleden meerdere hartaanvallen heeft gekregen. Zijn cardiologen vertelden hem dat de vaccins fungeren als versneller. “Dus iets wat je normaal gesproken op je 87e of 93e zou hebben gekregen, duikt 25 jaar eerder op.”

Niet al te lang

Eerder zei O’Looney dat de witte bloedproppen de vorm van de aderen aannemen. “Dus als die dingen in je aderen groeien, duurt het niet al te lang voordat je hartfalen, een hartstilstand of een beroerte krijgt,” zei hij. “En dat is wat er volgens mij met deze mensen gebeurt.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...