woensdag 8 maart 2023

Deze (Nederlandse) partijen willen niet uitsluiten dat je kinderen moeten vechten in de loopgraven in Oekraïne

Afgelopen maand diende FVD-voorman Thierry Baudet (Nl) een motie in: nooit Nederlandse dienstplichtigen naar Oekraïne sturen om daar te gaan vechten in de oorlog tegen Rusland.

Dinsdag werd de motie in stemming gebracht. Alleen JA21, BBB, Van Haga, FVD en PVV stemden voor deze motie. De SP en SGP lichtten toe dat zij tegen stemden omdat er geen sprake is van een dienstplicht in Nederland.

Nog verder ingezogen

“Ze willen de dienstplicht opnieuw invoeren, na de verkiezingen,” zegt Baudet in een videoboodschap. “Ik heb gewaarschuwd: dat betekent gewoon dat we die oorlog nog verder ingezogen worden. Dit gaat helemaal mis, onze jongens en meisjes moeten daar straks sterven voor een oorlog die niet de onze is.”

“Iedereen zegt: ‘Ah, Baudet, ziet spoken, gaat nooit gebeuren’. Bij al die dingen die ik heb voorspeld, zeggen ze dat altijd.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wees gewaarschuwd

Een motie dus: nooit militairen naar Oekraïne in dit huidige conflict. Het hele kartel stemde tegen de motie. “Wees gewaarschuwd: als je op 15 maart stemt op kartelpartijen, dan stem je voor de dienstplicht en voor mogelijk Nederlandse jongens en meisjes daarnaartoe.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...