woensdag 22 maart 2023

Nazi wortels van EU Führer Ursula von der Leyen

 maart 22, 2023  4300   19 

 

   © Foto: Wikimedia

Ursula von der Leyen, de voorzitter van de Europese Commissie, heeft een aantal verontrustende skeletten in haar familiegarderobe. Haar politieke wortels in nazi-Duitsland verklaren de krankzinnige oorlogszuchtige agenda van de Europese Unie ten opzichte van Rusland onder haar leiding en haar totale onderdanigheid aan de Amerikaanse imperialistische doelstelling om Moskou te overwinnen, schrijft Finian Cunningham.

 

Auteur Evan Reif legt uit hoe haar politieke vader Ernst Albrecht zijn regionale regering volpropte met ongereconstrueerde nazi’s en voormalige Wehrmacht-officieren toen hij in de jaren tachtig gouverneur van Nedersaksen was.

De familie van Ursula von der Leyen haalde een groot deel van haar industriële rijkdom uit nauwe samenwerking met Hitlers Derde Rijk. Haar aristocratische familie was ook getrouwd met slaven bezittende katoenplanters in het Amerikaanse Zuiden.

Die erfenis kwam niet alleen Ursula’s eliteopleiding ten goede, maar ook haar snelle opkomst in de Duitse politiek. Zij werd de Duitse minister van Defensie van 2013-2019 ondanks het feit dat zij geen formele achtergrond in het leger had. Onder haar hoede werd het Duitse leger massaal herbewapend en raakte ze ook verstrikt in corruptieschandalen.

Eind 2019 werd ze benoemd tot voorzitter van de Europese Commissie, de hoogste politieke post in de Europese Unie. Dit gebeurde zonder stemming van het Duitse parlement, zo weinig vertrouwen had men in haar verkiesbaarheid.

Zij heeft de door de VS geleide NAVO-proxy-oorlog in Oekraïne tegen Rusland geleid met opmerkelijk oorlogszuchtige anti-Russische retoriek. Haar ijver om vijandigheid jegens Rusland na te streven komt overeen met de nazi-ideologie waar haar vader zich aan overgaf.

Ursula von der Leyen heeft blijk gegeven van een verbazingwekkend “vermogen” om “naar boven te falen”, zoals Evan Reif wrang opmerkt. De enige verklaring voor deze ongepaste politieke stijging, ondanks haar incompetentie, plagiaat en corruptie, is de hulp van een machtig netwerk – de transatlantische, door de VS geleide NAVO-alliantie en haar inlichtingendiensten.

Het verontrustende resultaat is dat Europa in dienst van het Amerikaans-Europese imperialisme – eufemistisch “westerse waarden” genoemd – in een rampzalige oorlog tegen Rusland wordt geleid door iemand die een nazi-erfgename is en geen democratisch mandaat heeft.

Acht decennia na het einde van de Tweede Wereldoorlog en de nederlaag van Hitlers Derde Rijk leeft de imperialistische doelstelling om Rusland te veroveren opnieuw. Moeten we ons echter verbazen over de verfoeilijke politieke achtergrond van de voorzitter van de Europese Commissie?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nazi-wortels-van-eu-fuhrer-ursula-von-der-leyen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...