vrijdag 10 maart 2023

WEF zegt dat het Westen “één kind beleid” moet invoeren voor blanke gezinnen

 maart 10, 2023  2147   23

 

Het World Economic Forum heeft een controversieel nieuw beleid aangekondigd dat iedereen die tegen eugenetica is in opstand zou moeten brengen.

 

Het WEF van Klaus Schwab roept het Westen nu op een strikt “één kind beleid” op te leggen aan alle blanke gezinnen in een poging om diversiteit te bevorderen, ongelijkheid te verminderen en een nieuw tijdperk van “post-politiek” in te luiden waarin niemand in de samenleving het oneens is over belangrijke beleidskwesties, schrijft Newspunch.

Het nieuwe beleid van Schwab voor het Westen is duidelijk beïnvloed door het Chinese sociale beleid, wat geen verrassing mag zijn. De leider van het WEF verscheen onlangs op de Chinese televisie en prees het sociale beleid van de Chinese Communistische Partij terwijl hij stelde dat blanken in Amerika niet langer “relevant” zijn voor de plannen van het WEF voor wereldwijde progressieve verandering.

China’s “één kind beleid” zou meer dan 400 miljoen geboortes hebben voorkomen. En dit gaat ten koste van de Chinese samenleving. Door het één-kind-beleid heeft China nu een afnemende beroepsbevolking om zijn grotendeels vergrijzende bevolking te bedienen. Maar volgens Schwab moet het Westen de hervormingen van China volgen en het barbaarse eenkindbeleid op blanke gezinnen toepassen.

Klaus Schwab wil dat u de toekomst van het Westen vormgeeft door de natie een eugenetisch beleid op te leggen om het aantal blanken te verminderen.

Hij wil dat u niets bezit en gelukkig bent. Hier bij de People’s Voice weten we dat dit een recept is voor slavernij, niet voor geluk. Wij willen dat u alles bezit en gelukkig bent.

Het WEF, dat mainstream media heeft opgedragen te beginnen met het zaaien van het één-kind narratief in de hoofden van Westerlingen, wil het beleid met spoed het Westen invoeren.

Quartz interviewde Bowdoin Philosophy professor Sarah Conly, die betoogde dat de VS en alle Westerse landen een één-kind-beleid moeten invoeren omdat de mens een ernstige bedreiging vormt voor de planeet. Conly’s argument past als een handschoen bij de barbaarse ontvolkingsagenda van het WEF.

Wat eng is aan dit stuk is het groeiende aantal stemmen binnen de academische elite die hetzelfde denken als Dr. Conly. Een vergelijkbaar stuk, geschreven door Thomas Bartlett, verscheen in The Chronicle of Higher Education. Hoewel dit slechts twee stemmen zijn, slaan zij de trom van velen die vinden dat de Westerse samenleving haar ecologische voetafdruk moet verkleinen door het aantal voeten in Westerse huizen te verminderen.

Als u de laatste tijd echter op het beleid van het WEF hebt gelet, zult u zich realiseren dat het niet echt gaat om het redden van de wereld. Het beleid van het WEF heeft allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, vernederen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om de soevereiniteit van naties uit te schakelen en de macht van de mondiale elite te maximaliseren.

Zonder de kracht van de regering kan de WEF-campagne “Eén Amerika, één kind” nooit tippen aan de doeltreffendheid van het Chinese beleid. Een strijdkreet om “de planeet te redden” en “diversiteit te omarmen” mist de kracht die uit de loop van een geweer komt. Maar nu globalisten aandringen op strengere milieuvoorschriften en federale financiering van Planned Parenthood, hoe lang zal het duren voordat de door het WEF gepenetreerde Democratische regering zich aansluit bij het barbaarse beleid van Klaus Schwab?

 

Vergeet niet dat Joe Biden een volledig betaald lid van de club is.

Dit heet eugenetica en was een centraal doel van de nazi’s onder het Derde Rijk.

Tucker heeft gelijk. Radicale Democraten en het WEF streven eugenetische doelen na en proberen Amerika te herscheppen zodat ze het beter kunnen controleren.

Een blik op de geschiedenis leert dat de mensheid stelselmatig ontvolkingsprogramma’s zoals de eugenetica-campagne van het Derde Rijk heeft verworpen. Wij begrijpen op een fundamenteel menselijk niveau dat geen enkele regering of globalistische organisatie de goddelijke macht van schepping en vernietiging over het menselijk ras mag hebben.

Maar wat als ik u zou vertellen dat de eugenetica-beweging niet echt is gestorven, maar gewoon ondergronds is gegaan, waar zij enorm invloedrijk is gebleven in elitekringen, waaronder het World Economic Forum van Klaus Schwab?

Zoals de medeoprichter van de American Eugenics Society Frederick Osborn het in 1968 formuleerde: “Eugenetische doelen zullen waarschijnlijk het best worden bereikt onder een andere naam dan eugenetica.”

Meer dan 60 jaar nadat Osborn deze uitspraak deed, hebben de eugenetici eindelijk hun doel bereikt. Het Covid-vaccin is gewoon eugenetica onder een andere naam. Het één-kind-beleid van het WEF voor Westerse blanke gezinnen, ingevoerd onder het mom van het redden van de planeet, is in werkelijkheid sociale eugenetica op steroïden.

Deze op macht beluste cabal van miljardairs en politici heeft al lang plannen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Als we hun eisen niet inwilligen, waarschuwt het WEF, gaan we een zekere ondergang tegemoet. Zij beweren dat we alleen door onze vrijheid en autonomie over te dragen aan de elite kunnen hopen de rampen te voorkomen die aan de horizon opdoemen.

Zijn zij van plan ons tot onderdanigheid uit te hongeren?

 

Maar steeds meer mensen weigeren zich te onderwerpen aan de tirannieke eisen van het WEF. Dappere activisten en rebellen staan op om terug te vechten tegen de mondiale elite, vastbesloten om hun soevereiniteit koste wat het kost te verdedigen, vastbesloten om hun gezinnen en degenen die zij liefhebben te beschermen.

Sluit u zich bij hen aan in de strijd voor vrijheid, of geeft u zich over aan de eisen van de mondiale elite? De keuze is aan u. Maar wat u ook doet, onderschat de gevolgen van uw keuzes niet.

Kijk:

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v2cehjk-wef-says-us-must-implement-one-child-policy-for-white-families.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 https://www.frontnieuws.com/wef-zegt-dat-het-westen-een-kind-beleid-moet-invoeren-voor-blanke-gezinnen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...