donderdag 6 april 2023

“Google is Illuminatie”: David Bowie’s laatste internetbericht voorspelt een angstwekkend 2023

april 6, 2023  1494   8 

David Bowie leverde regelmatig bijdragen op bowie.com, het forum van zijn officiële website, en zijn laatste bericht, geschreven enkele weken voor zijn dood in 2016, bevatte een profetische waarschuwing over de toekomst van de mensheid, schrijft Newspunch.

Schrijvend onder zijn pseudoniem “sailor” onthulde Bowie dat “Google Illuminati is” en waarschuwde dat als we Google toestaan het internet te besturen en de stroom van alle informatie te controleren, de elites de samenleving zullen veranderen in een “fascistische dystopie”.

Zeven jaar nadat hij de boodschap op zijn sterfbed schreef, lijkt Bowie’s waarschuwing voor de mensheid profetischer dan ooit tevoren.

“Het motto van Google is b.s. Ze vernietigen het meest glorieuze geschenk dat de mensheid in de afgelopen 300 jaar heeft gekregen. Google is illuminati. Illuminati is google. De toekomst onder Google is een fascistische dystopie, hun way or the highway, geen ruimte voor andersdenkenden, geen ruimte voor vrije meningsuiting. Google is een laars die voor eeuwig op je gezicht stampt. sailor.”

Bowie waarschuwde ook dat de internetzoekmachine is geïnfiltreerd door de wereldwijde elite als onderdeel van hun plan om de mensheid tot slaaf te maken. Een ander bericht van Bowie, geschreven in dezelfde forumdraad, luidde:

“Google is deep state. Vergeet conventionele oorlogen, vergeet spionnen, vergeet inlichtingendiensten, vergeet dat allemaal. Het gaat allemaal om het internet en google runt het internet. Zij bepalen hoe je je voelt, wat je denkt, welke informatie je wel en niet kunt bekijken, en uiteindelijk wie wel en wie niet een stem heeft. sailor.”

Bowie liep altijd al vooruit op de ontwikkelingen en omarmde het internet in de jaren negentig. Hij geloofde dat het een ideaal platform was voor individuele en creatieve vrijheid. In 1998 lanceerde hij BowieNet, een internet service provider, die inbeltoegang bood tot de nieuwe en opwindende online wereld van vrijheid en mogelijkheden.

 

In een tijd waarin grote bedrijven nog worstelden met het begrijpen van het belang van internet, had Bowie een duidelijke visie op de toekomst. BowieNet bood ongecensureerde toegang tot het internet, en hij was enthousiast over de mogelijkheden van een cyberspace zonder censuur en regelgeving.

“Als ik weer 19 was, zou ik de muziek links laten liggen en direct naar het internet gaan,” zei hij destijds. In de jaren 90 begreep Bowie dat er een revolutie op komst was, maar BowieNet sloot in 2006, en zijn visie op de toekomst van het internet werd beslist donkerder.

De persoonlijke vrijheid die de vroege incarnatie van het internet beloofde, werd vervangen door iets wat leek op de Illuminati-gevangenis voor de mensheid.

Achttien maanden na zijn dood is Bowie’s laatste waarschuwing aan de mensheid over Google en de Illuminati even profetisch gebleken als zijn eerdere beweringen over het internet.

Google ligt momenteel onder vuur omdat het de vrije meningsuiting aan banden legt, het internet censureert en de kant kiest van de elites en de Nieuwe Wereldorde.

Bowie geloofde dat het internet niet slechts een instrument of een medium is. De oude wereld en de nieuwe wereld van het internet zijn samengesmolten en werkelijkheid geworden. Wie het internet beheerst, beheerst alles.

In 2023 lijkt Bowie’s laatste waarschuwing voor de mensheid profetischer dan ooit. Klaus Schwab gaf onlangs toe dat “wie de AI beheerst, alles zal beheersen”.

En het WEF werkt al tientallen jaren hand in hand met Google. Hier is Klaus Schwab in gesprek met Sergei Brin, de medeoprichter van Google, die zich terloops laat ontvallen dat iedereen in de toekomst hersenimplantaten zal hebben als onderdeel van een uitgebreide controlematrix.

 

Voor de goede orde: Sergei Brin heeft vrijdag een dagvaarding gekregen van de Amerikaanse Maagdeneilanden in het kader van het onderzoek naar Jeffrey Epstein-JPMorgan. Maar dat heeft u waarschijnlijk niet gehoord omdat Google en het WEF vastbesloten zijn nieuws te onderdrukken dat de diepe banden van de globalistische elite met Epstein en andere pedofielen blootlegt.

Google en de sociale mediagiganten hebben de inhoud van alternatieve nieuwsbronnen onderdrukt die informatie publiceren die niet strookt met hun agenda. Ze beweren dat ze dit doen om een betere wereld te creëren.

Maar de geschiedenis suggereert dat hun pogingen om ons een liberaal utopia te verkopen een valstrik zijn.

Zoals Bowie al waarschuwde, is vrije meningsuiting essentieel, en staat het politieke debat centraal in de democratie. Door tegenstanders te censureren en hun het recht te ontnemen zich in de samenleving te uiten, drijven Google en de globalistische elite de mensheid naar een fascistische dystopie.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om de misdaden van de globalistische elite aan de kaak te blijven stellen. Maar we kunnen het niet alleen. Abonneer u op het kanaal, deel deze video met iedereen van wie u denkt dat de informatie nuttig kan zijn, en sluit u aan bij de People’s Voice Locals gemeenschap voor exclusieve en ongecensureerde inhoud. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:

Video Link: https://rumble.com/v2gda1a-google-is-illuminati-david-bowies-final-internet-post-eerily-prophesied-202.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 https://www.frontnieuws.com/google-is-illuminati-david-bowies-laatste-internetbericht-voorspelt-een-angstwekkend-2023/  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...