zondag 16 april 2023

Internist waarschuwt voor mRNA in voedsel: ‘Erg zorgwekkend’


Als je een koe vaccineert, komt het vaccin dan in de melk terecht? Die vraag legde Kim Iversen in haar show voor aan cardioloog en internist Peter McCullough.

Hij verwees naar een wetsvoorstel dat boeren en veehouders verplicht om aan te geven of hun dieren mRNA krijgen toegediend. McCullough wees erop dat inmiddels bekend is dat mRNA kan worden doorgegeven via het maag-darmstelsel.

Pinkengriep

De National Cattlemen’s Beef Association (NCBA) is tegen het wetsvoorstel en heeft gezegd dat er op dit moment geen mRNA in voedsel zit, in dit geval rundvlees. De internist wees erop dat het Amerikaanse ministerie van Landbouw mRNA-vaccins test tegen het bovine respiratoir syncytieel virus, een ziekteverwekker bij runderen die pinkengriep veroorzaakt.

Voor we het weten zou er mRNA in voedsel kunnen zitten, benadrukte McCullough.

Erg zorgwekkend

Een Chinees bedrijf is er onlangs in geslaagd om muizen te vaccineren met koemelk dat mRNA bevat. Dat betekent dat mRNA veel stabieler is dan we denken en geen lipide nanodeeltjes nodig heeft, aldus de internist.

“Dit is groot nieuws, maar tegelijkertijd erg zorgwekkend.”


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...