dinsdag 11 april 2023

Klimaatexpert laat zien dat Antarctica al 70 jaar niet opwarmt, en wordt van LinkedIn gegooid: ‘Gekker kan niet’


In tegenstelling tot wat het IPCC-klimaatpanel in haar laatste rapport beweert, is er sinds 1950 geen sprake van opwarming van Antarctica, schrijft klimaatexpert Ferdinand Meeuws op OpinieZ.com.

Hij verwijst naar een onderzoek dat in 2020 is gepubliceerd in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature. Omdat dit onderzoek niet in het narratief van het IPCC past, werd het niet opgenomen in het meest recente rapport, aldus Meeuws. Ook de reguliere media verzwijgen het onderzoek.

“Ongemakkelijke feiten: geen opwarming op Antarctica de laatste 70 jaar. Studie uit 2020 wordt doodgezwegen, past niet in het klimaatalarmisme,” schrijft de klimaatexpert op Twitter.

Gekker kan niet

Het onderzoek legt een bom onder de hypothese dat de aarde opwarmt als gevolg van menselijke CO2-uitstoot. De wetenschappers spreken over ‘het raadsel van de Zuidpool’.

Meeuws deelde de studie op LinkedIn en werd gecensureerd. “Ik ben van LinkedIn gegooid vanwege mijn post over ‘Antarctica warmt niet op, al 70 jaar niet’. Dat is nota bene een exacte quote van een Nature-artikel,” klaagt hij.

“Gekker kan niet. LinkedIn cancelt een Nature-artikel als het niet past in hun eenzijdige klimaatgeloof.”

Censuur van de bovenste plank

Arjan Duiker, FVD-fractievolger in Beverwijk, reageert: “Censuur van de bovenste plank! Bij deze de oproep om massaal LinkedIn te cancelen.”

Eerder zei Meeuws aan tafel bij Ongehoord Nieuws dat de klimaathysterie ‘van de pot gerukt is’. 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...