zaterdag 15 april 2023

Klokkenluider uit Obama-tijdperk: ‘Joe Biden is een crimineel’


Een oud-ambtenaar uit de regering-Obama heeft president Biden beschuldigd van betrokkenheid bij een smeergeldproject. Het gaat daarbij om de zaken van zijn zoon Hunter in het buitenland.

Ex-stenograaf Mike McCormick werkte 15 jaar in het Witte Huis. Van 2011 tot 2017 werkte hij samen met Biden. Hij zei tegen Fox & Friends First dat de FBI hem volledig heeft genegeerd, hoewel hij heeft aangegeven bereid te zijn om onder ede te getuigen voor de onderzoeksjury die de activiteiten van Hunter tegen het licht houdt.

De klokkenluider heeft via de website van de FBI informatie gedeeld. “Als je dat doet en je liegt, ga je naar de gevangenis. Ik lieg niet. Ik vertel de waarheid en ik ga niet naar de gevangenis.”

Ambtsmisdrijven

“Joe Biden is een crimineel,” zei McCormick. Volgens hem heeft Biden ambtsmisdrijven gepleegd om zich te verrijken.

McCormick verwees naar een reis die toenmalig vicepresident Biden op 21 april 2014 met zijn huidige nationale veiligheidsadviseur Jake Sullivan maakte naar Kiev. Sullivan sprak toen over Amerikaanse investeringen in de Oekraïense energiesector. Enkele dagen daarvoor was Hunter toegetreden tot de bestuursraad van het Oekraïense energiebedrijf Burisma.

Obama zit ook in het complot

Het Amerikaanse congres investeerde 50 miljoen dollar in de Oekraïense energiemarkt. Burisma mocht vervolgens gaan fracken, gaswinning door onder hoge druk water, zand en chemicaliën in gesteente te spuiten.

McCormick stelt dat Biden Amerikaans belastinggeld heeft doorgesluisd naar Oekraïne om zichzelf te ‘verrijken’ en om de carrière van zijn zoon te bespoedigen.

Volgens de voormalige stenograaf zit ook oud-president Barack Obama in het complot.

[Zero Hedge]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...