woensdag 3 mei 2023

EU wil nieuwe Covid-prik deal: 10 euro belastinggeld per niet gebruikte dosis

 mei 2, 2023   3635   20 

 

    Foto: freepik / BillionPhotos

Het Europees Openbaar Ministerie onderzoekt momenteel de rechtmatigheid van de oorspronkelijke deals met de vaccinfabrikanten, waarvan de twijfelachtige basis ook de eigenmachtigheid van individuele EU-politici en dubieuze tekstberichten van Ursula von der Leyen omvat. Nu moeten de lidstaten elk 10 euro betalen voor geannuleerde doses – d.w.z. niet-geleverde en niet-geïnjecteerde “vaccins”. In totaal moeten nog eens 70 miljoen “vaccins” van Pfizer worden gekocht, bericht Report24.

    De Financial Times meldt dat de EU momenteel onderhandelt over een deal voor 70 miljoen “Covid-19 vaccins” tot 2026 – en dit exclusief met BioNTech/Pfizer. Volgens de FT zou dit concurrenten Moderna, Novavax en Sanofi uit de markt drukken.

Blijkbaar moeten de bestaande contracten met Pfizer worden gewijzigd. Zo zouden geannuleerde doses moeten worden betaald tegen 10 euro per dosis. Als je erover nadenkt, kun je niet anders dan verbaasd zijn. Waar komt het nog voor dat een regering, die verplicht zou zijn zuinig en doelgericht met middelen om te gaan, belastinggeld verspilt aan producten die niet nodig zijn?

Sommige landen, waaronder Polen, zouden dit verdrag verwerpen. Zij hebben er geen belang bij dat hun bevolking moet betalen voor vaccindoses die ze niet nodig heeft. Op dit moment werkt de EU aan het “overtuigen” van deze tegenstanders.

Als het akkoord er komt, zullen de andere bovengenoemde vaccinproducenten grotendeels buiten spel staan. Want 70 miljoen doses tot en met 2026 zou het verwachte totale marktaandeel zijn. Het feit dat realistisch gezien helemaal geen enkele dosis nodig is, aangezien Covid-19 buiten een griepgolf geen statistisch aantoonbaar gevaar oplevert, werd niet besproken en ook niet ter sprake gebracht door FT.

 

De genoemde fabrikanten worstelen met verschillende problemen. Zo zou de aandelenkoers van Novavax inmiddels 97 procent gedaald zijn ten opzichte van 2021. De vaccindoses hadden doorgaans een houdbaarheid van slechts drie maanden, en het merendeel zou verlopen zijn.

Bij Sanofi en Novavax zou tot 90 procent van de geleverde doses ongebruikt zijn gebleven en moeten worden vernietigd. Moderna daarentegen had alle gecontracteerde doses al geleverd en er zou geen sprake zijn van contractverlenging of -vernieuwing.

Ondertussen onderzoekt het Europees Openbaar Ministerie het gedrag van Ursula von der Leyen, die de oorspronkelijke vaccindeals rechtstreeks met Pfizer-baas Albert Bourla had onderhandeld via SMS, uit de losse pols en met twijfelachtige democratische legitimiteit. Het is onbekend of deze sms-berichten überhaupt beschikbaar zijn voor justitie – Brussel had geweigerd ze te openbaren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/eu-wil-nieuwe-covid-prik-deal-10-euro-belastinggeld-per-niet-gebruikte-dosis/

 

Ze hebben mensen vermoord voor vaccinwinsten

Tot nu toe waren de meeste Covid-sterfgevallen het gevolg van het onthouden van behandeling met bekende geneesmiddelen. Merk op dat de gezondheidsautoriteiten het gebruik van een ongetest vaccin waarvan de werkzaamheid en veiligheid onbekend was op basis van noodgeval goedkeurden, maar dezelfde vermeende “Covid-crisis” werd niet gebruikt om het gebruik van bekende behandelingen op basis … Meer lezen overZe hebben mensen vermoord voor vaccinwinsten

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...