woensdag 3 mei 2023

Robert F. Kennedy Jr. (VS) belooft straf tegen alle overheidsfunctionarissen die tijdens covid misdaden tegen de menselijkheid hebben begaan: “Geen vergelding maar gerechtigheid!"

 Dinsdag 2 mei 2023 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicinegrote regeringBig PharmasamenzweringcorruptieCOVIDGevaarlijke geneeskundemisleidingfascismegerechtigheidkennedy 24medisch fascismeMedische tiranniepandemievervolgingstrafRFK JrRobert F. Kennedy Jr.wetenschappelijke tiranniewaarheid

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.620WEERGAVEN

 

(Natural news) Met alle wapens in de aanslag, wil hoopvolle president van 2024 Robert F. Kennedy Jr.  de Amerikanen beloven dat als hij het Witte Huis wint, hij onmiddellijk achter iedereen aan gaat die in een machtspositie verkeert 'die zich tijdens de pandemie schuldig heeft gemaakt aan criminele misstanden."

Kennedy, die zijn “run” begin april aankondigde tegen Joe Biden  wil als hij wint als democraat een ongelooflijke impuls veroorzaken, terwijl hij doorgaat met het laten vallen van waarheidsbommen op sociale media en tijdens optredens voor een menigte “standing-room-only” supporters.

"Het dringt tot de reguliere figuren als Anthony Fauci door dat hun Covid-beleid een ramp voor de volksgezondheid was", zei Kennedy. 'Velen van ons zijn boos over de mandaten, de lockdowns, de censuur, de waanzin. Maar we moeten het giftige moeras van vergelding en schuld vermijden en ons erop concentreren dat dit nooit meer gebeurt. Ruim de regelgevende instanties op, haal bedrijfsgeld uit de volksgezondheid en garandeer gratis, open, ongecensureerd openbaar en wetenschappelijk discours."

“Natuurlijk mogen ambtenaren die het vertrouwen van het publiek hebben verraden, niet de macht krijgen. Ik zal ze uit hun functie verwijderen en als de wetten worden overtreden, zal mijn procureur-generaal ze vervolgen."

'Voor alle duidelijkheid, ik zal elke ambtenaar vervolgen die tijdens de pandemie een misdrijf heeft begaan. Corrupte individuen vormen een klein deel van het probleem. Onze agentschappen zijn gevangengenomen door de macht van het bedrijf, maar de overgrote meerderheid van hun personeel zijn fatsoenlijke mensen. We moeten de bedrijfsinvloed halen uit * alle * regelgevende instanties, zodat ze de mensen eerlijk kunnen dienen."

Kennedy zegt dat hij achter de medische tijdschriften aan zal gaan wegens deelname aan een "afpersingssyndicaat" - er zullen veel rechtszaken worden aangespannen

Kennedy benadrukte nogmaals dat hij niet gericht is op vergelding, maar op het leveren van gerechtigheid tegen degenen die levens hebben vernietigd terwijl ze profiteren van alle dood en vernietiging die de wereld door deze saga heeft geteisterd.

Als hij verkozen wordt tot president, legde Kennedy  uit dat hij van plan is zijn procureur-generaal te leiden om iedereen te onderzoeken en te vervolgen die het Amerikaanse publiek willens en wetens heeft bedrogen of misleid over de veiligheid en werkzaamheid van 'medische producten', waaronder zowel de gezichtsmaskers als de zogenaamde 'vaccins'."

Kennedy is ook van plan een vergoeding te verkrijgen voor elke Amerikaan die gewond is geraakt of die de dood van familieleden heeft geleden vanwege alles wat het publiek in naam van de volksgezondheid werd opgedrongen.

"Als presidentskandidaat zal ik corruptie blijven blootleggen om gerechtigheid te krijgen voor de gewonden", voegde hij eraan toe.

Kennedy vertelde Kim Iversen deze week ook in een interview dat hij van plan is om achter de corrupte medische tijdschriften aan te gaan die nepstudies publiceerden ter ondersteuning van de covide tirannie - kijk zeker naar het onderstaande interview :


      Video Link: https://twitter.com/i/status/1651250007238909954

Twitter Links: https://twitter.com/ZombyWoof2022/status/1651014495257391104?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1651250007238909954%7Ctwgr%5E6bb89a259aea7ad101bc479392f2fd218cd2fb95%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.naturalnews.com%2F2023-05-02-rfk-jr-promises-punishment-government-officials-crimes-pandemic.html

"Jullie maken deel uit van een afpersingssyndicaat", zei Kennedy, rechtstreeks sprekend tot de medische tijdschriften. "We gaan u zowel civielrechtelijk vervolgen voor schadevergoeding als strafrechtelijk."

Een andere topprioriteit van Kennedy is het scheiden van de corrupte fusie van staats- en bedrijfsmacht, ook wel bekend als fascisme. Het is duidelijk problematisch in termen van Big Pharma en zijn invloed op het volksgezondheidsbeleid, maar ook in termen van de rijke elite en hun vernietiging van de middenklasse.

“To commoditize our children, our purple mountain’s majesty, to poison our children and our people with chemicals and pharmaceutical drugs,” zei hij in verwijzing naar de farmaceutische industrie.

"Om onze bezittingen te ontginnen, de middenklasse uit te hollen en ons in een constante staat van oorlog te houden", voegde hij eraan toe over de vernietiging van rijkdom en welvaart.

More related news coverage can be found at VoteDemocrat.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...