donderdag 11 mei 2023

Europarlementariër doorprikt ‘keiharde leugens’ EU: ‘Stop met de klimaatdictatuur!’


De consument wordt niet slecht geïnformeerd over de milieueffecten van producten. Nee, de consument wordt keihard voorgelogen. Dat zei FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff dinsdag in het Europarlement tijdens het debat over het versterken van de positie van de consument voor de ‘groene transitie’.

“Sterker nog, de EU zelf liegt en bedriegt over agrarische productie, over CO2, over auto’s op diesel en benzine, om de klimaatagenda erdoor te drukken,” vervolgde De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Recyclen is te duur

“Boeren zorgen voor vergroening. CO2 laat planten beter groeien en elektrische auto’s zijn vervuilender dan diesels of benzineauto’s. Maar voor de batterijen van elektrische auto’s laat de EU kinderen in kobaltmijnen werken. Zonnepanelen bevatten zwaar giftig lood en cadmium, en afgedankte windmolens, die vol zitten met zwavelhexafluoride, worden begraven, want recyclen is te duur,” somde de Europarlementariër op.

Klimaatdictatuur

De EU moet stoppen met de klimaatdictatuur, die burgers berooft van hun laatste centen en vrijheid, en stoppen met het onteigenen van boeren, benadrukte De Graaff.

Ursula von der Leyen heeft in haar mission letter aan de schandalig afwezige Commissaris voor Landbouw verklaard dat hij de VN-duurzaamheidsdoelen moet realiseren. Hiermee wordt duidelijk dat de EU slechts een vazal is van de superrijken in de Verenigde Staten, die de VN-agenda bepalen, zei Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) in het Europees Parlement.

“Zoals Bill Gates, die de grootste grondbezitter van de Verenigde Staten is. De lokale boeren moeten van hun land gejaagd worden en moeten onteigend worden. De elite wil de grond in handen krijgen en hun mega-food hubs inrichten,” vervolgde De Graaff.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Macht over het volk

Wie de grond bezit, bezit de voedselproductie. En hierdoor komt de macht over het volk in handen van een elite, benadrukte de Europarlementariër.

Dit EU-beleid is antidemocratisch en daarom moet de EU stoppen met het terroriseren en onteigenen van lokale boeren, zei hij. “Stoppen met stikstofregels. Stoppen met die hele Green Deal. Omdat de macht bij het volk moet liggen. Dat is de basis van democratie.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...