maandag 22 mei 2023

Gevaccineerden zullen over 2 jaar dood zijn, zegt deze arts



We kregen te horen dat de coronaprik een experimenteel vaccin is dat nog niet eerder is getest. Dat is niet waar, zei de Amerikaanse arts Abdul Alim Muhammad tijdens een vraag- en antwoordsessie.

Het is wel degelijk getest. Toen ze de mRNA-vaccintechnologie testten op gehumaniseerde muizen, overleed 100 procent van de muizen binnen twee maanden, zei Muhammad.

(Video verwijderd? Klik hier...)

100 procent dodelijk

Ze voerden hetzelfde experiment uit bij apen. Nadat de mRNA-technologie was geïnjecteerd bij de dieren, stierven ze allemaal. “Hetzelfde resultaat.”

Bij autopsies werd het mRNA aangetroffen in ieder orgaan, benadrukte de arts. “Ze hebben een experiment uitgevoerd om te bewijzen dat de mRNA-technologie 100 procent dodelijk is.”

Biologisch wapen

Twee maanden van een muizenleven is gelijk aan twee mensenjaren, lichtte Muhammad toe. Dus als 100 procent van de muizen binnen twee maanden overlijdt, zullen de mensen die gevaccineerd zijn over twee jaar dood zijn, zei de arts, die zich baseerde op uitspraken van dr. Judy Mikovits en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier.

“Dit is een biologisch wapen. Het spike-eiwit is een biologisch wapen [dat is ontworpen] om je te doden.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...