zaterdag 6 mei 2023

Theo Schetters in Europees Parlement: ‘Je hoeft geen wiskundige te zijn om je hier grote zorgen over te maken


In 2022 werden twee vaccinatiecampagnes uitgerold. In de lente en de zomer kregen mensen monovalente mRNA-vaccins en in de herfst de bivalente omikronvaccins.

Het aantal gezette prikken hield gelijke tred met de toename van het aantal sterfgevallen, zei professor Theo Schetters woensdag tijdens de International Covid Summit in het Europees Parlement. “Hoe meer prikken werden gezet, hoe meer mensen er overleden.”

Van week 9 tot 36 werd het boostervaccin aangeboden aan 65-plussers. Ruim de helft (54 procent) van hen haalde het vaccin. De meesten kregen de Pfizer-prik.

Grote zorgen

Schetters becijferde dat 230 per 100.000 gevaccineerden ouder dan 65 jaar stierven. Tijdens de campagne overleden er 5822 mensen. “Je hoeft geen wiskundige te zijn om je hier grote zorgen over te maken.”

Van week 37 tot 46 werd de boosterprik aangeboden aan iedereen ouder dan 12 jaar. Van deze groep liet 25,7 procent zich vaccineren. De meesten kregen het Moderna-vaccin. Tijdens deze campagne overleden er 2652 mensen, aldus de immunoloog.

Een vaak gehoord argument is dat correlatie geen causaliteit is. Schetters bracht daar tegenin dat tijdens iedere vaccinatiecampagne sterftepieken zijn gemeten. Dat gebeurde niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Hoe meer doses er worden toegediend, hoe meer sterfgevallen er worden geregistreerd. En belangrijker nog: de autoriteiten negeren het.

Wij wisten dit niet

Via een Wob-verzoek haalde professor Schetters een Noors rapport uit juli 2021 boven water waarin wordt gesteld dat het Pfizer-vaccin ‘waarschijnlijk’ verantwoordelijk is voor de dood van sommige oudere patiënten. “Wij wisten dit niet en de Nederlandse overheid voerde in 2022 twee vaccinatiecampagnes uit.”

Deze vaccintechnologie is veel te vroeg uitgerold in de wereld, is onveilig, het is zeer waarschijnlijk dat al die mensen zijn overleden dóór de vaccinatie en deze vaccins moeten onmiddellijk van de markt worden gehaald, besloot de immunoloog.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...