vrijdag 26 mei 2023

WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!

 mei 26, 2023   5017   34   

Van hier: WHO waarschuwt dat publiek zich moet voorbereiden op ziekte ‘nog dodelijker’ dan Covid – Slay News

“Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat het publiek zich moet voorbereiden op een nieuwe ziekte die “nog dodelijker” is dan Covid. WHO-directeur-generaal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus gaf de waarschuwing maandag af op het forum van de Wereldgezondheidsvergadering, schrijft Peter Halligan.

Volgens Tedros kunnen de regeringen wereldwijd niet het risico nemen dat de dreiging van een nieuwe volksgezondheidscrisis ” in de toekomst” ligt, en benadrukte hij dat het volgende “dodelijker” virus op komst is. Hoewel de donkerste dagen van de pandemie achter ons liggen, beweert Tedros ook dat een Covid-variant met het vermogen om de wereld naar de afgrond te sturen nog steeds kan ontstaan.Tijdens het globalistische evenement in Genève, Zwitserland, zei Dr. Tedros: “De dreiging van een andere variant die nieuwe pieken van ziekte en dood veroorzaakt, blijft bestaan. “En de dreiging van een andere ziekteverwekker met een nog dodelijker potentieel blijft bestaan.”

In mijn dagen op de investerings- en bankmarkten bestond er een uitdrukking “talking your book”. Dit betekende dat slechts één kant van het verhaal werd gepresenteerd en die kant kwam de persoon die sprak ten goede.

Het belangenconflict is hier duidelijk.

Tedros en zijn soortgenoten krijgen miljarden betaald om “hun boek” te verdedigen. Zij profiteren van het liegen, bedriegen en stelen van andermans geld. En ze vinden niets van nalatige moord op miljoenen.

Touwen en valluiken zijn veel te laat. In de hete zon gespietst naast nesten van vuurmieren, bedekt met honing, zou een miljoenste deel van de veroorzaakte schade vergoeden.

 

Vooruit!


Copyright © 2023 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/wie-staat-op-het-punt-een-nog-dodelijker-virus-dan-c19-vrij-te-laten-oke-zo-lees-ik-de-kop/

 

Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

In een handeling die nog steeds verbijsterend en tergend is voor ouders over de hele wereld, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de richtlijnen van 3 juni 2021, waarin stond dat kinderen niet “gevaccineerd” moesten worden voor Covid-19, herroepen, schrijft dailyexpose.co.uk. Volgens hun oorspronkelijke bulletin, dat nog steeds hier kan worden bekeken, adviseerde de WHO dat: “Kinderen moeten … Meer lezen overOntmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...