maandag 5 juni 2023

België: Hallucinante cijfers ‘Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de Main Stream Media’


Dirk Theuns heeft de hand weten te leggen op een tabel van het Belgische Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV). Theuns heeft er maar één woord voor: hallucinant.

Het aantal oncologische consulten is ten opzichte van 2019 gestegen met 52 procent, het aantal gevallen van hartfalen met 11 procent en het aantal miskramen met 31 procent.

Deze feiten zouden niemand onberoerd mogen laten, benadrukt Theuns. “Dit lijkt me niet minder dan een bom, maar het wordt niet opgepikt door de MSM. Hoe kan een zichzelf respecterende pers, politiek en medische wereld hier geen zaak van maken?” vraagt hij. “Is het omdat ze allemaal weten wat de oorzaak is, die niet besproken mag worden?”

niet

‘Ongelooflijk veel’ cystes

Theuns interviewde diverse slachtoffers van vaccinatieschade. Yardena uit Mortsel kreeg na haar booster last van ernstige gezondheidsproblemen. Toen ze werd geopereerd aan haar keel, kwam de chirurg ‘ongelooflijk veel’ cystes tegen. Toen ze vroeg waarom er plotseling cystes in haar keel groeiden, kreeg ze een wedervraag: heeft u uw booster gehad? Yardena kreeg te horen dat de booster bepaalde soorten cystes en tumoren laat groeien.

Een cardioloog constateerde bovendien dat ze een hartspierontsteking had. Hij vond het heel frappant dat ze twee maanden daarvoor haar booster had gekregen. Dat zal wel een bijwerking van de prik zijn, erkende hij.

Brandbrief

Daarnaast schreef de Britse oncoloog Angus Dalgleish in een brandbrief dat mensen met een stabiele ziekte na het nemen van een booster hard achteruit gaan. Eén van zijn persoonlijke contacten kreeg na de prik leukemie, twee collega’s non-hodgkinlymfoom en een oude vriend kreeg na zijn booster diverse uitzaaiingen.

.... /

Oncoloog schrijft brandbrief over kanker bij mensen die booster halen

Photo of Robin de Boer 27 november 2022 14:00

Professor Angus Dalgleish van St George’s, University of London heeft een brandbrief geschreven aan de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ.

Hij schrijft dat er inmiddels een duidelijk verband is tussen de coronavaccins en bloedproppen, myocarditis, hartaanvallen, beroertes, myelitis en neuropathie. Hij voegt toe dat hij deze bijwerkingen in juni 2020 al heeft voorspeld.

Hard achteruit

Er is nu nog een reden om alle vaccinatieprogramma’s stil te leggen, stelt professor Angus Dalgleish. Als oncoloog ziet hij dat mensen met een stabiele ziekte na het nemen van een booster hard achteruit gaan.

Om zich heen ziet hij dat mensen zich tot enkele dagen of weken na de booster niet lekker voelen. Eén van zijn persoonlijke contacten kreeg na de prik leukemie, twee collega’s non-hodgkinlymfoom en een oude vriend kreeg na zijn booster diverse uitzaaiingen.

Geen toeval

Er is geen sprake van toeval, benadrukt de oncoloog, die erop wees dat hetzelfde patroon wordt waargenomen in Duitsland, Australië en de Verenigde Staten.

Hier moet onmiddellijk een publiek debat over gevoerd worden, vindt de professor oncologie.

Turbokankers

Patholoog Ryan Cole zei eerder dat ‘talloze’ oncologen contact met hem hebben opgenomen. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich ‘als wildvuur verspreidden’. Sommigen spraken van ‘turbokankers’.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...