dinsdag 6 juni 2023

Felle weerstand na aankondiging WHO en Europese Commissie: ‘Rot toch eens op met jullie nazi-praktijken’


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Europese Commissie hebben een baanbrekende samenwerking op het gebied van digitale gezondheidszorg aangekondigd.

Deze maand zal de WHO het systeem van de EU voor digitale Covid-19-certificering overnemen om een mondiaal systeem op te zetten dat de wereldwijde mobiliteit zal ‘vergemakkelijken’ en burgers overal ter wereld zal ‘helpen beschermen’ tegen huidige en toekomstige bedreigingen.

Verbieden

Volgens commentator Eva Vlaardingerbroek staat hier eigenlijk: we gaan mensen die niet gehoorzamen verbieden om te reizen.

Het is de eerste bouwsteen van het wereldwijde netwerk voor digitale gezondheidscertificering van de WHO, in het kader waarvan een hele reeks digitale producten zal worden ontwikkeld om voor ‘een betere gezondheid’ voor iedereen te zorgen.

We leven toch niet in de DDR?

De aankondiging levert de nodige weerstand op. “Wat onwijs onverwacht. De systemen van ongefundeerde discriminatie opgezet tijdens de pandemie gaan in de toekomst gebruikt worden voor meer controle over de burger. Dit zal vast niet fout aflopen,” zegt bioloog Richard Steenvoorden.

Huisarts Frank Peeters haalt hard uit: “Rot toch eens op met jullie nazi-praktijken.”

“Neen. De meesten van ons zullen niet gehoorzamen. We leven toch niet in de DDR?” vraagt auteur en spreker Hans van Tellingen.

“Weer een complottheorie die werkelijkheid wordt. Het wordt hoog tijd dat Nederland zich uit de WHO terug gaat trekken,” vindt neuroloog Jan Bonte.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...