dinsdag 20 juni 2023

Liegende mainstream media hielpen miljoenen mensen vermoorden – Professor Miller

 juni 20, 2023   2201   12  

 

    Foto: freepik / mik38

Professor Mark Crispin Miller (MCM) doceert mediastudies aan de New York University (NYU) en is een expert in propaganda. Dr. Miller zegt dat zo ongeveer alles met betrekking tot Covid een “propagandameesterwerk” was. Dit meesterwerk was een moord-, invaliditeits- en sterilisatieprogramma met meer dan 675 miljoen CV19 biowapeninjecties alleen al in Amerika, volgens het CDC. Hadden ze de moord op miljoenen mensen met het CV19 biowapen/vaccin kunnen uitvoeren zonder de Liegende Mainstream Media (LMM)? schrijft Greg Hunter.

Dr. Miller zegt: “Oh, absoluut niet… Laat me een beetje kibbelen over de term ‘mainstream media’ waarmee u de New York Times, de Washington Post, de tv-netwerken enzovoort bedoelt. Het is wat we vaak de reguliere media noemen, of misschien is het beter om ze de bedrijfsmedia te noemen omdat ze steeds minder mainstream en steeds excentrieker worden. Het zijn niet alleen deze nieuwsorganen die allemaal unaniem de paniek rond het Coronavirus, de maskercultus, de vaccinatiecampagne enzovoort hebben gepusht, maar ook de “linkse” pers. Ik schreef jaren geleden voor hen en verscheen als gast op ‘Democracy Now’. De ‘linkse’ pers is bijna onmogelijk te onderscheiden van de New York Times en de rest. Dit helpt ons te begrijpen waarom en hoe zoveel mensen hierin trapten.”

De Cv19 biowapen injectie leugen was geen eenmalige gebeurtenis. Propaganda in Amerika is al heel lang aan de gang. Een keerpunt in het liegen tegen het land was wat er gebeurde in de nasleep van de moord op JFK in Dallas, Texas in 1963.

MCM legt uit: “Daar was het daverende succes van het streven van de CIA om van ‘samenzweringstheorie’ de uitdrukking bij uitstek te maken, om ongemakkelijke ideeën te verwerpen, om taboe-ideeën te verwerpen… In 1967 … stuurde de CIA haar memo ‘1035-960’ uit. Het staat online en iedereen kan het vinden. Het instrueerde alle stationschefs van de CIA wereldwijd om hun propagandamiddelen en vrienden in de media te gebruiken … om te beginnen met het aanvallen van de geschriften van die paar onderzoekers die echt goede vragen begonnen te stellen over het Warren Rapport, over de moord op JFK in Dallas… Hun probleem was dat mensen erop wezen dat het Warren Rapport compleet ongeloofwaardig was. Het was lachwekkend… De samenvatting van het Warren Rapport leek geen enkele gelijkenis te vertonen met de informatie in de andere delen. Er stonden allemaal tegenstrijdigheden in en het sloeg nergens op. Ze riepen eigenlijk om een nieuwe commissie. Wat deed de CIA? De CIA liet haar mensen een heimelijke propagandacampagne opzetten waarbij politici en journalisten deze critici begonnen te beschimpen. Ze noemden hen “samenzweringstheoretici”. Deze term werd nooit gebruikt vóór 1967 … en wat het betekende was dat je gek was … Er stonden veel (CIA) gespreksonderwerpen in deze memo. Eén ervan was dat je communistische propaganda herhaalde en dat soort dingen. Dit was een zeer succesvolle operatie, die niet ophield … Die frase zou gebruikt blijven worden en werd gebruikt na de moord op Bobby Kennedy. Het werd gebruikt na de moord op Martin Luther King. Hij werd gebruikt tijdens Iran Contra… Samenzweringstheorie, samenzweringstheorie, het werd absoluut na 9/11 gebruikt. … en als u nu een verkiezingsuitslag betwist, bent u een samenzweringstheoreticus… Een samenzweringstheoreticus genoemd worden is een vorm van spot. Het is het hele aluminiumfolie gedoe. Je bent een soort gek.”

 

MCM zegt dat het opbouwen van een propagandanetwerk gedurende tientallen jaren moest gebeuren voor de wijdverspreide acceptatie van het CV19 biowapen/vax. MCM zegt: “De samenzweringspropaganda is één ding dat moest gebeuren om de covid-nachtmerrie succesvol te realiseren.”

MCM zegt dat er goed nieuws is en dat is dat de LMM of ‘bedrijfsmedia’ hun macht drastisch aan het verliezen zijn. MCM voorspelt dat er zoveel sterfgevallen en handicaps zullen zijn door het CV19biowapen/vax dat mensen wakker zullen worden en “het onmogelijk zal zijn om dit vol te houden.”

Tot slot zegt MCM: “We hebben een afrekening nodig. We hebben gerechtigheid nodig. Dit is te gruwelijk voor woorden… In de mate waarin we plezier beleven aan het lijden van anderen, houden we de verdeeldheid in stand. Zolang we verdeeld zijn, zijn we de pineut. Dit is de oudste truc uit het imperiale draaiboek. Verdeel en heers… Dit is de sleutel tot hun voortdurende succes. We moeten stoppen met elkaar naar de keel te vliegen… We moeten hen naar de keel vliegen.”

Er staat nog veel meer in het diepgaande interview van 1 uur en 4 minuten.

Ga met Greg Hunter mee als hij één op één praat met NYU professor in mediastudies en propaganda-expert Dr. Mark Crispin Miller op 17.06.23.

(Tech Opmerking: Als u de video niet ziet, weet dan dat hij er is. Haal de stekker van uw modem uit het stopcontact en steek deze er na 30 seconden weer in. Dit zal de codes wissen die ervoor kunnen zorgen dat u de video niet kunt zien. Probeer daarnaast verschillende browsers. Zet ook allemaal advertentieblokkers uit als u die hebt. Al het bovenstaande is een manier waarop Big Tech mensen zoals USAWatchdog.com probeert te censureren).

 

Lying Legacy Media Helped Murder Millions – Mark Crispin Miller

https://rumble.com/v2ut2cq-lying-legacy-media-helped-murder-millions-mark-crispin-miller.html

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/liegende-mainstream-media-hielpen-miljoenen-mensen-vermoorden-professor-miller/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...