zaterdag 10 juni 2023

Schoon schip maken: Zo passen landen nu in het geheim de ‘coronasterfte’ aan


Canadese provincies en territoria passen in het geheim hun coronasterfte aan. Dat zegt althans de gepensioneerde luitenant-kolonel David Redman.

Volgens Redman stellen kantoren door het hele land het dodental naar beneden bij. Op 25 april waren er volgens de website van de Canadese overheid 51.921 coronadoden te betreuren.

“Dat is het cijfer dat Theresa Tam (de belangrijkste Canadese infectiedeskundige, red.) nog steeds gebruikt om je elke dag de stuipen op het lijf te jagen, dat dit een verschrikkelijke ziekte is,” zei de luitenant-kolonel.

Stilletjes

“Maar stilletjes, achter de schermen, passen alle provincies en territoria in Canada hun data aan,” benadrukte hij.

Het aantal ‘coronadoden’ is in Canada volgens hem inmiddels teruggelopen naar 36.659, zo’n 30 procent minder.

“Waarom is dit? Omdat ze nu zorgvuldig alle mensen verwijderen die zijn overleden met corona, niet aan corona,” zei Redman.

Schoon schip

“Ze maken schoon schip,” voegde hij toe.

Redman presenteerde bij de National Citizens Inquiry ook gegevens over mensen die zijn gestorven aan ‘corona’. Hij liet zien dat het in veruit de meeste gevallen (91,3 procent) ging om 60-plussers met ernstig onderliggend lijden.

In de overige gevallen ging het om mensen die een longontsteking leken te hebben, aldus Redman.

[Western Standard]

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...