maandag 31 juli 2023

Ex-vicepresident Pfizer waarschuwt: volgende crisis dichterbij dan ooit


We zijn momenteel getuige van een aanhoudende misdaad. Ik ben ervan overtuigd dat het de grootste misdaad uit de geschiedenis zal zijn. Persoonlijk denk ik dat er miljoenen, zo niet miljarden mensen zullen worden gedood. Dat zei voormalig vicepresident van Pfizer Mike Yeadon tijdens het vierde symposium met UK Column.

Dit is lang van tevoren gepland, aldus Yeadon, die informatie heeft gekregen waaruit blijkt dat legers en overheidsagentschappen hier minstens 25 jaar naartoe hebben gewerkt.

Tirannie

“We gaan niet terug naar normaal, dus als je deze tirannie accepteert, zul je je vrijheid en waarschijnlijk je leven verliezen.”

Yeadon zei verder dat de bevoorradingsketens worden verstoord. Datzelfde gebeurt bij de productie van voedsel en kunstmest, waarschuwde hij. “Waar gaat dat toe leiden? Massale hongersnood, oorlog, migratie. Dat is wat er gaat gebeuren als je ervoor kiest om niets te doen.”

Economische verwoesting

We zijn ook getuige van economische verwoesting: de rente stijgt, een enorme schuldenberg, massale faillissementen, recessies, depressies. Hij verwacht dat geld steeds minder waard wordt.

Hoe kunnen we deze misdaad afwenden? “Niet meedoen, onder geen beding instemmen met de digitale identiteit en dapper zijn.”

[Infowars]

Linksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijd

 

      Foto: Winterlandschap schilderij © Jacob van Ruysdael (1628-1682)

mei 25, 2020   0   15971

De Coronapandemie domineert al maandenlang wereldwijd de krantenkoppen, wat het hysterische klimaatdebat tot grote ergernis van de linksgroene onheilsprofeten heeft gesmoord. Enkele dagen geleden volgde de volgende klap voor Greta en haar klimaatzeloten: Observatiesatellieten hebben vastgesteld dat de activiteit van de zon, die eigenlijk de doorslaggevende factor is voor de opwarming van de aarde, sinds 2019 aanzienlijk is verzwakt en op weg is naar een nieuw “zonneminimum”. Serieuze wetenschappers vrezen daarom dat de aarde aan het begin staat van een nieuwe ijstijd, die mogelijk tientallen jaren zal duren, wat catastrofale gevolgen zou hebben voor de mensheid.

De activiteit van de zon wordt gemeten aan de hand van het aantal en de grootte van de zogeheten zonnevlekken. Dit zijn donkere vlekken aan de zichtbare kant van de zon (fotosfeer) die koeler zijn en daardoor minder zichtbaar licht uitstralen dan de rest van het oppervlak.

Hoe minder plekken er zijn, hoe minder energetische straling van de zon de aarde bereikt en haar opwarmt, wat een van de basisvoorwaarden is voor de ontwikkeling van het leven op onze planeet. In het huidige jaar is gedurende 100 dagen geen enkele van deze plekken  waargenomen op het oppervlak van de centrale ster. Dit komt overeen met 76 procent van de tijd tot half mei. In 2019 was deze waarde zelfs 77 procent. In historische context markeren deze cijfers een extreem hoog niveau. Deskundigen vrezen dat de verminderde zonneactiviteit gepaard kan gaan met een nieuwe “kleine ijstijd” op aarde, zoals die zich voor het laatst voordeed tussen 1790 en 1830.

Deze periode staat bekend als het “Dalton Minimum”, genoemd naar de Engelse natuurwetenschapper John Dalton. Op dat moment daalde de gemiddelde globale  temperatuur binnen slechts 20 jaar met 2 graden. Deze koude fase werd verder versneld door de gewelddadige uitbarsting van de Tambora vulkaan op Sumbawa in Indonesië in april 1815. Als gevolg van dit natuurverschijnsel bleef de zomer het jaar daarop in grote delen van Noord-Amerika en Europa uit.

In juni 1816 viel er zelfs sneeuw. 71.000 mensen stierven in die tijd in de “vulkanische winter”. Het Maunder Minimum was tussen 1645 en 1715 nog ernstiger, met extreem koude winters en massale mislukte oogsten in Europa en andere regio’s in de wereld. Verdere periodes van lage zonne-intensiteit waren het Wolf Minimum rond 1300 en het Spörer Minimum in de 15e eeuw.

De ijstijd kan voor ons liggen

Er zijn momenteel steeds meer tekenen dat het tijdperk van het Modern Maximum, dat duurde van 1950 tot 2009, zich nu ontwikkelt tot een nieuw zonneminimum. Dit zou een nieuwe koude fase op aarde kunnen inluiden, waardoor de opbrengst van de gewassen door de dalende temperaturen afneemt en de voedselvoorziening voor een groeiende wereldbevolking in gevaar komt.

Als we inderdaad aan het begin van een nieuwe ijstijd zouden staan, zou dit de mensheid in een uiterst ongunstig stadium van zijn ontwikkeling treffen. De wereldwijde Coronapandemie, waarvan het einde niet in zicht is en die ons volgens wetenschappers nog vele jaren zou kunnen vergezellen, heeft namelijk de internationale toeleveringsketens dramatisch ontwricht. Dit heeft ook een negatief effect op de globale handel in basisvoedingsmiddelen.

Bovendien worden delen van het Afrikaanse continent geconfronteerd met zowel enorme sprinkhanenplagen als met overstromingen en droogtes. De Verenigde Naties hebben daarom al gewaarschuwd voor hongersnoden van “bijbelse proporties” in de getroffen gebieden.

De situatie zou dramatisch verslechteren als er ook een globale daling van de temperatuur en een ijstijd zou plaatsvinden, wat zou leiden tot mislukte oogsten en vele miljoenen doden, vooral in de onderontwikkelde landen van het zuidelijk halfrond. Niet “opwarming van de aarde”, zoals de linksgroene voorstanders van de theorie van de door de mens veroorzaakte klimaatverandering ons willen doen geloven, maar “afkoeling van de aarde” is de centrale bedreiging voor het leven op onze planeet.

Elites klampen zich vast aan de CO2-leugen

Hoewel dit gevaar steeds duidelijker wordt, houden de politieke elites zelfs tijdens de Coronarecessie vast aan hun krankzinnige plan om de CO2-uitstoot te verminderen, omdat ze geloven dat dit de opwarming van de aarde een halt zal toeroepen. Alleen al in de EU willen de verantwoordelijken hier miljarden euro aan belastingen aan uitgeven.

Dit geld zou beter moeten worden geïnvesteerd om de ernstige economische en sociale gevolgen van het mislukte monetaire en rentebeleid van de afgelopen vijftien jaar – die nu door de ‘brandversneller’ Corona zowel zichtbaar als voelbaar wordt – massaal te verlichten, vooral omdat talloze middelen van bestaan in Europa op dit moment acuut worden bedreigd.

https://www.frontnieuws.com/linksgroene-klimaatleugen-ontmaskerd-de-waarheid-is-dat-we-op-weg-zijn-naar-een-nieuwe-ijstijd/

 

NASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

FENIXX KLASSIEKEN Al meer dan 60 jaar weet de National Aeronautics and Space Administration (NASA) dat veranderingen in de weersomstandigheden op de planeet volkomen natuurlijk en normaal zijn. Maar het ruimteagentschap heeft, om welke reden dan ook, besloten om de zogenaamde door de mens veroorzaakte opwarmingszwendel te laten voortbestaan en zich te laten verspreiden, ten … Meer lezen overNASA geeft toe dat de klimaatverandering natuurlijk is en veroorzaakt wordt door de zon

https://www.frontnieuws.com/nasa-geeft-toe-dat-de-klimaatverandering-natuurlijk-is-en-veroorzaakt-wordt-door-de-zon/

 

 

Wetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit

Volgens NASA-experts stevent de zon af op een periode van minimale straling, waardoor de gemiddelde temperatuur van de aarde in de komende 20 jaar met wel 2 graden kan dalen. Het koudere klimaat kan leiden tot wereldhonger, waarschuwt men. De deskundigen stellen dat de zonneactiviteit al honderd dagen laag is en dat er in feite … Meer lezen overWetenschappers voorspellen een kouder klimaat en wereldhonger als gevolg van lage zonneactiviteit

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-voorspellen-een-kouder-klimaat-en-wereldhonger-als-gevolg-van-lage-zonneactiviteit/

 

Econoom onthult hoe de CBDC eruit komt te zien (en mensen gaan het niet leuk vinden)


Centrale banken hebben het plan opgevat om een central bank digital currency te introduceren, maar hoe komt zo’n CBDC er precies uit te zien?

Daar wordt niet over gesproken, omdat mensen dat niet leuk gaan vinden, zei econoom Richard Werner op de International Science Summit 2022 in gesprek met Tom Zwitser.

Professor Werner heeft van meerdere bronnen gehoord dat diverse centrale banken de CBDC al ontwikkeld hebben. De digitale munt is ongeveer net zo groot als een rijstkorrel.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stap te ver

Die rijstkorrel is je digitale identiteit, je wallet, je paspoort, je sleutel, enzovoorts.

Sinds enige tijd kun je contactloos betalen met je pinpas. Op deze manier worden mensen alvast warm gemaakt voor contactloos betalen met hun hand, waarbij de rijstkorrel is geïmplanteerd onder de huid, zei professor Werner.

Dit is voor velen een stap te ver en daarom willen centrale banken mensen overhalen. Sinds 2015 zijn de elites, miljardairs en mensen van het World Economic Forum opeens groot voorstander van een basisinkomen voor iedereen.

Er ontbrak nog iets

Waarom nu? Omdat we nu beschikken over de technologie voor de implanteerbare chip, aldus Werner.

In 2017 zei Bill Gates bijvoorbeeld dat een universeel basisinkomen een goed idee is, maar dat het nog te vroeg is om het in te voeren. Er ontbrak namelijk nog iets: de digitale identiteit. Die is geïntroduceerd tijdens corona.

Dit zijn de (geheime) plannen van de VN en Kissinger rond bevolkingsbeheersing: ‘Het is nog lang niet gedaan

Op 30 augustus 1974 presenteerden de Verenigde Naties een actieplan rond de sterke bevolkingsgroei en dreigende overbevolking.

In het lijvige rapport staan adviezen aan de ontwikkelde landen en de ontwikkelingslanden om de bevolkingsgroei af te remmen. Landen die hun geboortecijfer willen verlagen, worden verzocht in het bijzonder aandacht te schenken aan de beperking van de vruchtbaarheid.

Regeringen worden daarbij aangespoord gebruik te maken van de steun van de VN, het World Economic Forum, enzovoorts.

Geheim memorandum

Henry Kissinger vond dat de adviezen en aanbevelingen niet ver genoeg gingen. Hij kwam op 10 december 1974 met een geheim memorandum dat pas in 1989 geopenbaard werd.

In zijn memorandum wees Kissinger op de problematische gevolgen van overbevolking. Hij voegde toe dat in de jaren zeventig en tachtig dringend maatregelen genomen moeten worden ter vermindering van de vruchtbaarheid.

Een belangrijke doelstelling van het plan van Kissinger: niet meer dan 8 miljard mensen op aarde.

Zeer zorgwekkend

“Het is zeer zorgwekkend en ronduit beangstigend dat de VN en Kissinger in 1974 al spraken over ‘de beperking van de vruchtbaarheid’,” reageert advocate Carine Knapen.

Het is niet zo dat er na 1974 niets meer gebeurd is met het plan van de VN rond bevolkingsbeheersing. Knapen wijst erop dat alle lidstaten in 1992 hun handtekening hebben gezet onder Agenda 21. In 2015 hebben diezelfde lidstaten hun handtekening gezet onder Agenda 2030.

Nog lang niet gedaan

En wat zien we nu in veel landen? Een significante oversterfte, minder geboortes, meer miskramen, somt de advocate op.

“En het is helaas nog lang niet gedaan,” schrijft Knapen, daarbij verwijzende naar een samenwerkingsovereenkomst tussen de VN en het WEF om de implementatie van Agenda 2030 te versnellen.

Goed nieuws: in Thailand is het tij gekeerd



Er zijn landen waar de artsen al van gedachten zijn veranderd, waaronder Thailand, zei emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

“In Thailand is het tij gekeerd,” benadrukte de microbioloog, die onlangs werd vrijgesproken van antisemitisme. “De Thaise elite beseft nu dat ze in het ootje is genomen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Aangeklaagd

Bhakdi wees erop dat de Thaise geneesmiddelenautoriteit is aangeklaagd wegens het goedkeuren van het coronavaccin.

De microbioloog voegde toe dat professoren van diverse universiteiten de Japanse overheid hebben aangeklaagd wegens het verspreiden van het vaccin. “Zij zeggen alles wat ik heb gezegd.”

Biowapens

In Brevard County in de staat Florida heeft de Republikeinse Partij gouverneur Ron DeSantis per brief opgeroepen de coronavaccins te verbieden.

De Republikeinen schrijven in de brief dat er ‘sterk en overtuigend bewijs’ is dat de coronaprikken biowapens zijn.

Zeer indrukwekkend

Bhakdi sprak eerder met topadviseurs van de Thaise regering. “Het was zeer indrukwekkend,” zei hij.

Hij wees erop dat het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) had aangegeven dat farmacologische veiligheidsstudies nooit zijn uitgevoerd omdat ze ‘niet nodig waren’. Toen hij dat tegen de adviseurs zei, sprongen ze op.

De microbioloog legde aan de adviseurs uit dat de hele corona-agenda nep is en dat de coronavaccinaties gebaseerd zijn op fraude. 

Boekbespreking: Harrie Salman, De Grote Reset

 Zoals eerder aangekondigd, zal Em. dr. Prof. Philip Vermoortel de diverse werken van Schwab op deze website recenseren. De initiële recensie is al met veel interesse gelezen. Voordat Philip doorgaat met het volgende deel in de Schwab-reeks, heeft hij besloten om eerst onderstaand boek van Harrie Salman te bespreken. Dit kan worden gezien als een tussentijds intermezzo tussen de boekbesprekingen van de Schwab-boeken.


Salman Harrie, (juni 2021), De Grote Reset. Het plan voor de wereld na Corona. S.l., Nearchus c.v., 107 blz.

Dit kleine boek (13,5 x 20,4 cm) van slechts 107 bladzijden, lees je op minder dan een dag uit. De eerste vier hoofdstukken (63 bladzijden) bieden een uitstekend resumé van wat Schwab en het WEF plannen en willen. Vandaar ook de titel van het boekje. Het is heel helder geschreven. Ideaal dus voor wie wil weten wat Schwab in Covid-19: The Great Reset schrijft, maar niet de moed of de tijd heeft om het originele werk te lezen.

Salman laat de onderdelen van zijn samenvatting telkens volgen door kritische beschouwingen. Hij laat zich niet misleiden of bekoren door de aantrekkelijk geformuleerde plannen van Davos, die zogezegd de bedoeling hebben om de wereld te redden en de mensheid gelukkiger te maken. Hij doorprikt de propaganda en dringt door tot de kern: een schatrijke elite van mensen die zich superieur achten, en uitverkoren om de rest van de wereld aan zich te onderwerpen. Een terugkeer dus, naar de maatschappij van voor de Franse Revolutie.

In hoofdstukken 5 en 6 vraagt Salman zich af wat we kunnen doen om de boosaardige plannen van het WEF te verijdelen. Hier betreedt hij het pad van de antroposofie. Wat hij voor onze redding voorstelt, is een nogal mistig geformuleerd pleidooi voor een utopische wereld waarin alle mensen eerlijke en rechtvaardige broeders zullen zijn en waarin de beslissingen vanuit de basis genomen zullen worden. Salman heeft zich sterk laten inspireren door antroposoof Rudolf Steiner. (74, 76, 82) Achteraf heb ik vastgesteld dat uitgeverij Nearchus (genoemd naar een admiraal in het leger van Alexander de Grote) zich specialiseert in antroposofische geschriften.

Heel wat publicaties die de vraag stellen wat we kunnen doen, slagen er niet in om een bevredigend antwoord te formuleren. (Dat heb ik bijvoorbeeld ook moeten vaststellen in het overigens interessante boek Word geen QR-code. De opmars van digitale identificatie en wat we ertegen kunnen doen van Lynn Corey.) Hoofdstukken 5 en 6 misstaan mijns inziens in dit boekje want Salman is hier niet langer de nuchtere en kritische lezer uit de vorige vier. Spijtig genoeg vertelt hij in deze hoofdstukken ook onzin en generaliseert hij op een manier die de werkelijkheid geweld aandoet. Bijvoorbeeld wanneer hij, zoals tegenwoordig mode is, Darwin verantwoordelijk acht voor de dictatoriale plannen van Gates en zijn kompanen, terwijl hij op dezelfde bladzijde zélf de ‘wereld van de internationale ondernemingen’ een ‘wereld van strijd’ noemt. (70, ook 103) Wat te denken van deze bewering over ‘oude samenlevingen’: ‘In sommige stammen organiseerde een boer die overschotten had een feest voor de hele gemeenschap om dit overschot met elkaar te consumeren’ (71)? Welke stammen? Wat is de bron van deze bewering? Nog over die ‘oude samenlevingen’: ‘In oude samenlevingen waren mensen sterk met de natuur verbonden. De levende natuur was voor hen een voedende moeder [...].’ (78) Als ik bedenk hoe neanderthalers op mammoets joegen, zie ik daar toch niet veel liefde in voor de natuur. Toen nomaden vanuit het Noorden het nog ongerepte Noord-Amerika introkken, hebben ze in zo’n tienduizend jaar tijd alle grote zoogdieren uitgemoord. Salman gelooft nog in de mythen van Rousseau.

In het zevende en laatste hoofdstuk, ‘Een geplande Corona-epidemie?’, keert de auteur gelukkig terug naar de nuchtere en stevig geïnformeerde aanpak van de eerste vier en maakt volkomen aannemelijk dat de ‘Corona-epidemie’ niets te maken had met zorg voor gezondheid, maar enkel en alleen met de installatie van een wereldwijde dictatuur en, uiteraard, met massaal geldgewin voor Big Pharma.

Het is ondoenlijk om de talrijke hoogst interessante citaten uit de eerste vier en het zevende hoofdstuk over te typen want dan moet ik het hele boekje overtypen. Hieronder een poging tot min of meer representatieve, maar summiere selectie, geordend per onderwerp.

Zeer terecht wijst Salman erop dat de zogenaamde overbelasting van de klinieken tijdens corona in Nederland – maar hetzelfde geldt voor België en andere Europese landen – in de eerste plaats te wijten was aan de gigantische besparingen die in het afgelopen decennium doorgevoerd zijn. ‘[S]inds 2015 is het aantal Intensive Care bedden [in Nederland] gehalveerd.’ (8) Er is ook overal bespaard op personeel.

Dat het coronavirus dodelijker zou zijn dan een doorsnee griepvirus is een mythe, gecreëerd om mensen doodsbang te maken en op die manier massa’s zogenaamde vaccins te verkopen. Bovendien waren de slachtoffers, net als bij een gewone griep, mensen boven de zeventig die al aan andere kwalen leden. (8, 21) Ik kan hier uit mijn persoonlijke ervaring aan toevoegen dat ik heel in het begin van de paniekzaaierij onmiddellijk iemand geraadpleegd heb die in internationale gezondheidsorganisaties een zeer hoge functie bekleedde. Zij heeft mij toen verzekerd dat het nieuwe virus wellicht wat meer ‘morbiditeit’ veroorzaakte dan griep, maar niet meer ‘mortaliteit’. Overigens valt het aantal aan corona toegeschreven doden in het niet ‘bij de aantallen slachtoffers die de wapenindustrie, de tabaksindustrie, luchtvervuiling en het gestreste tempo van het moderne leven veroorzaken’ (21).

De technieken die Fauci, Gates, Schwab, Tedros en dichter bij ons, onze drie virologen én onze politici, toegepast hebben om mensen doelbewust en gepland schrik aan te jagen, zijn uiterst bedenkelijk. Bijvoorbeeld de tactiek om kinderen te doen geloven dat ze de dood van oma en opa op hun geweten zouden hebben als ze zich niet lieten injecteren. ‘Dat is morele chantage.’ (9)

De reguliere media zijn volkomen corrupt. Zij volgen kritiekloos het officiële narratief. Kritische journalistiek behoort tot het verleden. (9) Salman geeft als voorbeeld een ‘voortreffelijke documentaire’ die de Nederlandse ondernemer Nico Sloot heeft gemaakt onder de titel Covid 19 – The System en die de publieke omroep niet heeft willen uitzenden. (10) Ik kan daaraan toevoegen dat de documentaire te zien is geweest op YouTube, maar daar natuurlijk meteen verwijderd is. Hij is intussen terug op YouTube gepost en kan momenteel bekeken worden via https://www.youtube.com/watch?v=FYsxlv6GqyQ, maar voor hoelang nog? De media geven nooit enige context bij de zogenaamde feiten. Twee voorbeelden. ‘De media brachten uitgebreid de overvolle ziekenhuizen in Noord-Italië in beeld, zonder erbij te vermelden dat dit bij elke griepepidemie gebeurt en dat het maar om de ziekenhuizen van twee steden ging. Dit zijn voorbeelden van manipulatie.’ (24) ‘Een objectieve vergelijking (ziekenhuisopnames, IC-bedden en complicaties) met voorgaande griepseizoenen wordt niet in het nieuws gebracht.’ (25)

De internationale context van de georkestreerde coronagekte is die van The Great Reset. ‘Terwijl de wereld in angst is gedompeld, is door het internationale bedrijfsleven op de resetknop gedrukt. Het schaft de democratie af en richt de wereld in met behulp van moderne technologieën, waarvan de toepassing grote winsten belooft af te werpen.' (11) In het zevende en laatste hoofdstuk beantwoordt Salman de vraag of de Corona-epidemie gepland is en hoe de Corona-gezondheidsdictatuur is voorbereid, en wijst er terecht op dat ‘[e]en dergelijke dictatuur [...] ook op andere gebieden in voorbereiding [is]’ (15).

Op veel plaatsen wijst Salman erop (en bewijst hij) dat een dictatuur geïnstalleerd wordt. Overal hebben we gezien dat zogezegd wegens de enorme bedreiging van de volksgezondheid het parlement buitenspel is gezet en zonder enige democratische controle kon regeren. Lockdowns, avondklok, quasi verplichte vaccinatie, demonisering van de niet-gevaccineerden, oproepen tot haat tegen de zogenaamde anti-vaxxers, burgers andere burgers laten controleren en verklikken, gigantische boetes opleggen aan overtreders, invallen in huizen waar gezonde mensen met meer samen waren dan toegelaten, reisverbod, verbod om op restaurant te gaan, verplichte gezondheidspaspoorten, verplichte (en compleet waardeloze) tests, het passeert bij Salman allemaal de revue. Op de bladzijden 21 tot 29 somt hij een aantal kenmerken op van de ‘Corona-gezondheidsdictatuur’:

Deze dictatuur werkt met verkeerde modellen. (21)

Zij negeert wetenschappelijk onderzoek. (23)

Zij verhult de falende gezondheidszorg. (24)

Zij negeert de natuurlijke immuniteit. (24)

Zij overdrijft het gevaar van het virus. (25)

Zij telt elke dode als een Corona-dode. (26)

Zij gebruikt de PCR-test voor verkeerde doeleinden. (27)

Zij controleert de media. (28)

Zij schakelt andere expertise uit. (29)

Zij prijst het reddende vaccin aan. (29)

Salman ontmaskert ook de trucs die door Schwab, Gates, Fauci, Tedros en consoorten toegepast worden, zoals het schetsen van ‘worst case scenario’s’ waarin met gigantische sterftecijfers gegoocheld wordt, die achteraf nooit blijken te kloppen. (22) Hij behandelt de nauwe verbondenheid tussen de installatie van een werelddictatuur en de beheersing van onze voedselketen en zelfs van ons onderwijs dat immers onderworpen is aan ‘internationale technocratische normen’ en aan de besluiten van de op 26 maart 2020 opgerichte Global Education Coalition. ‘Onder de oprichters vinden we de grote profiteurs van de lockdowns (Microsoft, Google en Facebook), de BBC, McKinsey, IBM, het Johns Hopkins Institute for Education Policy en vertegenwoordigers van de Global Business Coalition for Education (opgericht in 2012).’ (49-50)

De benoeming van Tedros als hoofd van de WHO komt ter sprake. Kennedy wijst er in zijn boek over Fauci op dat Tedros een brave volgeling van Gates is en zijn benoeming als beloning heeft gekregen, wat Gates tevens toelaat om ook de WHO, waarvan hij na de Verenigde Staten de grootste sponsor is, naar zijn hand te zetten. Tedros laat zich aanspreken als ‘dokter’, maar dat is hij niet. Hij is niet geïnjecteerd (maar verplicht miljoenen aardbewoners om dat wel te doen) en hij is de eerste leider van de WHO zonder medische achtergrond. (51)

Salman besteedt ruim aandacht aan de enorme invloed van Bill Gates op zowat alles. Bijvoorbeeld op experimenten in geo-engineering. ‘Bill Gates is mede-sponsor van het Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx), dat in juni 2021 een proef wilde doen met het uitstrooien van kalk op 20 km hoogte om de zonnest[r]aling in de kosmos terug te spiegelen. Na protesten van verschillende Zweedse milieuorganisaties besloot de Swedish Space Corporation in april 2021 de geplande testvlucht niet uit te voeren.’ (52) Heb je hierover iets gehoord in het journaal of gelezen in de krant? Ik heb enkel een persbericht gevonden van Reuters en een artikeltje in The New York Times, waarin de Zweedse regering – het protest kwam eigenlijk van de Sami rendierhoeders – dan nog ongelijk krijgt. Ziedaar de kwaliteit van de huidige mainstream media. Salman wijst er terecht op dat het zogenaamde liefdadigheidswerk van Gates allesbehalve liefdadig is. (53)

Tot zover mijn zeer onvolledig overzicht van wat dit razend interessante boekje ons te bieden heeft. Zoals gezegd, het is vlot geschreven, zonder woordomhaal maar ter zake, het is kritisch, het is uitstekend gedocumenteerd en het kost maar vijftien euro. Niet twijfelen. Bestellen en lezen.

Em. dr. Prof. Philip Vermoortel

Boekbesprekingen

Bron : https://www.stevenschrijft.be/post/boekbespreking-harrie-salman-de-grote-reset 

 

COVID-19: The System.

 Voor een VRIJ LEVEN in het ECHTE NORMAAL!

110 weergaven 24 feb 2021

Deze documentaire is eerder verwijderd van YT.

Bij dezen opnieuw een weergave, met een link naar het origineel, te vinden op https://docsfair.nl/covid19movie/

     VIDEO LINK: https://youtu.be/FYsxlv6GqyQ  

Great Reset: ‘Ook op andere gebieden is een dergelijke dictatuur in voorbereiding’


Harrie Salman geeft in zijn boek ‘De Grote Reset. Het plan voor de wereld na Corona’ een overzicht van wat Klaus Schwab en zijn WEF plannen en willen.

De aantrekkelijk geformuleerde plannen van Davos hebben zogezegd de bedoeling om de wereld te redden en de mensheid gelukkiger te maken. Salman doorprikt de propaganda en dringt door tot de kern: een schatrijke elite van mensen die zich superieur achten, en uitverkoren om de rest van de wereld aan zich te onderwerpen, schrijft emeritus professor Philip Vermoortel in zijn boekbespreking.

De internationale context van de georkestreerde coronagekte is die van The Great Reset. “Terwijl de wereld in angst is gedompeld, is door het internationale bedrijfsleven op de resetknop gedrukt. Het schaft de democratie af en richt de wereld in met behulp van moderne technologieën, waarvan de toepassing grote winsten belooft af te werpen,” schrijft Salman.

Ook op andere gebieden

In het hoofdstuk waarin hij uitlegt hoe de corona-gezondheidsdictatuur is voorbereid, wijst hij erop dat ‘een dergelijke dictatuur […] ook op andere gebieden in voorbereiding is’.

In zijn boek bewijst Salman dat er een dictatuur geïnstalleerd wordt. Vermoortel: “Overal hebben we gezien dat zogezegd wegens de enorme bedreiging van de volksgezondheid het parlement buitenspel is gezet en zonder enige democratische controle kon regeren. Lockdowns, avondklok, quasi verplichte vaccinatie, demonisering van de niet-gevaccineerden, oproepen tot haat tegen de zogenaamde anti-vaxxers, burgers andere burgers laten controleren en verklikken, gigantische boetes opleggen aan overtreders, invallen in huizen waar gezonde mensen met meer samen waren dan toegelaten, reisverbod, verbod om op restaurant te gaan, verplichte gezondheidspaspoorten, verplichte (en compleet waardeloze) tests.”

Zelfs ons onderwijs

Verder behandelt hij de nauwe verbondenheid tussen de installatie van een werelddictatuur en de beheersing van onze voedselketen en zelfs van ons onderwijs, dat onderworpen is aan ‘internationale technocratische normen’ en aan de besluiten van de op 26 maart 2020 opgerichte Global Education Coalition.

Onder de oprichters vinden we de grote profiteurs van de lockdowns (Microsoft, Google en Facebook), de BBC, McKinsey, IBM en het Johns Hopkins Institute for Education Policy, ontdekte Salman.

Lees hier de hele boekbespreking.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...