zaterdag 19 augustus 2023

Biden’s klimaatchef roept op tot urgente uitrol van de ‘Great Reset’ agenda na de verwoesting in Maui

 augustus 19, 2023   2008   14  

 

President Biden’s klimaatchef John Podesta heeft na de recente bosbranden in Maui, Hawaï, opgeroepen tot de dringende uitrol van de “Great Reset” agenda van het WEF.

Volgens Podesta is door de mens veroorzaakte klimaatverandering verantwoordelijk voor de verwoestende bosbranden in Hawaï, en is de enige manier om deze te stoppen het implementeren van de radicale reeks beleidsmaatregelen van het WEF, bericht Thepeoplesvoice.

Biden’s Inflation Reduction Act zal “voorkomen dat deze rampen nog erger worden”, vertelde Podesta deze week aan verslaggevers in het Witte Huis.

“We moeten de koolstofvervuiling die de klimaatcrisis veroorzaakt terugdringen,” zei hij.

Kijk:

Slaynews.com meldt: Podesta onthulde verder dat het ware doel van Biden’s Inflation Reduction Act is om de groene agenda in te luiden en heeft niets met de economie te maken.

“Om te voorkomen dat deze rampen nog erger worden, moeten we de koolstofvervuiling die de klimaatcrisis veroorzaakt terugdringen, en daar gaat de Inflation Reduction Act over,” vertelde Podesta aan verslaggevers.

“We vieren de eenjarige verjaardag van een echt transformerend stuk wetgeving, de Inflation Reduction Act, dat de grootste investering is in schone energie en klimaatactie ooit in de Verenigde Staten en de geschiedenis van de wereld,” beweerde Podesta.

Kijk:

“Deze wet brengt ons op het pad om het doel van de regering Biden-Harris te bereiken om de uitstoot tegen 2030 met 50 tot 52 procent te verminderen – onder het niveau van 2005.”

“De Inflation Reduction Act pakt de klimaatcrisis aan met een door de overheid ondersteunde, door de particuliere sector geleide aanpak”, voegde hij eraan toe.

Op een gegeven moment haalde de voormalige stafchef van Bill Clinton zelfs een studie van investeringsbank Credit Suisse aan, die zelf dit jaar al ingestort was, om te pleiten voor de ESG-agenda van het Biden-regime.

Kijk:

Ondanks beweringen van Podesta en andere Democraten werden de bosbranden in Maui niet veroorzaakt door klimaatverandering.

Na een natte lente groeiden invasieve grassen langer tegen de zomer, toen ze uitdroogden.

Men denkt dat het vuur is ontstaan door een combinatie van winden met orkaankracht, beschadigde hoogspanningskabels en droge grassen.

Net als veel andere bosbranden kan men ook aannemen dat ze zijn aangestoken door een menselijke ontstekingsbron.

Video Link: https://rumble.com/v38t2si-wef-admits-maui-wildfires-orchestrated-to-transform-hawaii-into-15-minute-c.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...