vrijdag 4 augustus 2023

Het echte globalisten ‘brein’ achter de Great Reset: ‘Profeet’ Jacques Attali

 augustus 4, 2023   693   5 

 

Alles wat er gebeurt, is bedacht door de man die schreef:

“De geschiedenis leert ons dat de mensheid alleen significant evolueert als ze echt bang is.”

In zijn boek The “21st Century Dictionary,” gepubliceerd in 1998, beschrijft Jacques Attali een toekomstige pandemie om een wereldpolitiemacht op te richten die uiteindelijk een planetaire macht wordt. Hij benadrukt specifieke termen, waaronder het woord “Epidemie”. Daarnaast stelt Attali: “we zullen planetaire beheersingsmaatregelen nemen, die het nomadisme en de democratie kortstondig in twijfel zullen trekken.”

Door Ruby Eden (Fragmenten door henrymakow.com)

Andere termen die Attali beschrijft zijn “Genetische therapie”, “Gentherapie met nanotechnologieën” en “Paniek”.

De motor van markten en democratie De paniek, het schaapachtige proces waarbij iedereen de ander imiteert uit angst om gemarginaliseerd en achtergelaten te worden, is geen defect van de Westerse beschaving, maar haar eigenlijke essentie.

Het gedeelte “Preventie” is fascinerend: Het eerste risico waartegen we ons zullen willen blijven beschermen is ziekte. Preventie zal ons hele bestaan binnendringen.

In het gedeelte over de Republiek stelt hij een toekomst van naties zonder grenzen aan de orde: “Wat vooral belangrijk blijft, is het uitvinden van een republiek zonder grondgebied, zonder muren. Diasporisch.” Vervolgens gaat Attali in op “Inkomen”, waarin hij “Universeel inkomen” en thuiswerken via “telewerken” voorspelt: “Iedereen zal misschien op een dag het recht hebben op een fatsoenlijk inkomen dat door de staat wordt betaald, onafhankelijk van welke activiteit dan ook: Het Universele Inkomen….Meer dan de helft van alle werknemers zal niet langer een baan hebben…Thuiswerken via telewerken (kantoor aan huis) zal de helft van alle banen uitmaken.”

 

Video Link on Rumble: https://rumble.com/vwvc68-the-real-globalist-mastermind-behind-the-great-reset-prophet-jacques-attali.html

Voorspelt dat de Derde Wereldoorlog begint met Oekraïne

Attali, een vaste gast in een politieke talkshow in Frankrijk, voorspelde in 2014 dat de Derde Wereldoorlog zou beginnen met Oekraïne. De video eindigt met de waarschuwing van de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy: “We zullen samen naar een nieuwe wereldorde toewerken, en niemand, en dan bedoel ik ook echt niemand, zal zich daartegen kunnen verzetten.” 

(NVDR.: dit laatste is wel buiten Rusland gerekend natuurlijk …☺☺☺)

Video Link on Rumble: https://rumble.com/vwvbqe-globalist-jacques-attali-rredicted-in-2014-that-world-war-iii-would-start-w.html

De Nieuwe Wereldorde

Net als zijn globalistische tegenhanger, Klaus Schwab, leider van het World Economic Forum, is Jacques Attali de minder bekende architect die de toekomst vormgeeft. Op 6 december 2020 wees aartsbisschop Vigano Attali echter aan als de oorsprong van Schwab’s “Grote Reset”. Aartsbisschop Vigano schreef het volgende: “Op 19 november 2020 verklaarde de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, dat “Covid een kans is voor een wereldwijde reset. In werkelijkheid herhaalde Schwab slaafs wat Jacques Attali op 3 mei 2009 in het Franse weekblad L’Express zei.

In mei 2009, een jaar voor het “LOCKSTEP” scenario van de Rockefeller Foundation, publiceerde Attali een essay, “Verandering als voorzorg”, waarin hij de hoop uitsprak dat de pandemie (Vogelgriep) “Herstructureringsangst” zou uitlokken. Hiermee bedoelt Attali het soort angst dat een “herstructurering van de samenleving” teweeg zou brengen. Attali schreef: “De geschiedenis leert ons dat de mensheid alleen significant evolueert als ze echt bang is.”

Video Link: https://rumble.com/vwvdje-did-globalist-jacques-attali-say-the-stupid-will-believe-it-and-ask-to-be-t.html

Wapens van de toekomst

Attali’s bestseller uit 2011, “Een korte geschiedenis van de toekomst: Een moedige en controversiële blik op de eenentwintigste eeuw” werd door de gevaarlijke globalist Henry Kissinger “briljant en provocerend… moeilijk af te wijzen” genoemd. In een hoofdstuk met de titel “De wapens van hyperconflict” vatten Attali’s voorspellingen de doelen van het World Economic Forum samen om de mensheid opnieuw vorm te geven en volledige controle te krijgen over elk aspect van ons leven.

 

In de komende vijftig jaar zullen nieuwe technologieën door legers worden ontwikkeld voordat ze op de civiele markt worden gebruikt. Voor defensie- of politiedoeleinden zullen regeringen het onderzoek financieren dat nodig is om de technologieën van hypersurveillance en zelf-surveillance te perfectioneren. Omgekeerd zullen deze technologieën dan civiele toepassingen krijgen.

In feite zullen deze toekomstige wapens gebaseerd zijn op het concept van surveillance. Legers zullen tegelijkertijd digitale infrastructuren van nomadische alomtegenwoordigheid ontwikkelen, bewakingssystemen voor verdachte bewegingen, middelen om strategische installaties te beschermen en een netwerk van economische inlichtingen.

Robots (verborgen in vijandelijk gebied) en drones (vliegende robots) zullen gegevens doorgeven, chemische of biologische agentia detecteren en dienen als verkenners voor infanteriedetachementen die geconfronteerd worden met mijnen of blinde vlekken. Software die de strijd simuleert zal permanent worden bijgewerkt, zo dicht mogelijk bij de slagvelden….

Tot slot (en misschien wel vooral) zullen de belangrijkste wapens van de toekomst de instrumenten van propaganda, communicatie en intimidatie zijn, omdat geen oorlog kan worden gewonnen tenzij de mensen die de oorlog voeren geloven dat de oorlog rechtvaardig en noodzakelijk is, en tenzij de loyaliteit van de burgers en hun geloof in de waarden van de oorlog in stand worden gehouden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/jacques-attali-de-blauwdruk-van-nwo-tirannie/

 

Wanneer ‘Children of Men’ werkelijkheid wordt: Onvruchtbaarheidscrisis bedreigt toekomst menselijk ras

Children of Men is een dystopische sciencefictionroman uit 1992 van P.D. James, die zich afspeelt in Londen in het jaar 2021, na het uitbreken van een wereldwijde onvruchtbaarheidsepidemie. De roman werd verfilmd in 2006, met de Britse acteur Clive Owen, en speelt zich af in het jaar 2027, waar twee decennia van menselijke onvruchtbaarheid de … Meer lezen overWanneer ‘Children of Men’ werkelijkheid wordt: Onvruchtbaarheidscrisis bedreigt toekomst menselijk ras

https://www.frontnieuws.com/wanneer-children-of-men-werkelijkheid-wordt-onvruchtbaarheidscrisis-bedreigt-toekomst-menselijk-ras/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...