maandag 21 augustus 2023

Mike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wond

 augustus 21, 2023   3886   31  

    Foto ter illustratie

Als de bevolking het fijn vindt om bespuugd, uitgelachen, voorgelogen, vergiftigd en vermoord te worden, dan is er echt heel weinig dat ik of iemand anders voor hen kan doen.”

Er is mij gevraagd om commentaar te geven op de Maui-“bosbranden”, schrijft Mike Stone.

Ja, ze zijn het resultaat van Directed Energy Weapons (DEWs), net als de Californische bosbranden.

Ja, ze waren gericht op specifieke huizen, terwijl ze andere huizen zorgvuldig vermeden.


Ja, ze resulteerden in de opzettelijke dood van een onnoemelijk aantal mensen, voornamelijk kinderen.

Ja, scholen werden opzettelijk gesloten, waardoor kinderen gedwongen werden thuis te blijven waar ze levend verbrand werden.

Ja, de daders zijn onmiddellijk in actie gekomen om te proberen afgebrand land en eigendommen voor een appel en een ei te verwerven.

Om al het bovenstaande in detail uit te leggen op een manier die de gemiddelde persoon die nog nooit van een DEW heeft gehoord, kan begrijpen, zou meer dan 100 uur nodig zijn. Als ik dacht dat zo’n poging zou helpen om een aanzienlijk aantal mensen voor te lichten, dan zou ik het doen.

Ik heb echter precies dat gedaan met de recente virus-hoax, waarbij ik ontelbare uren heb besteed aan het verzamelen van feiten, aanwijzingen en bewijzen dat de hele zaak bedrog en een hoax was, wat is er gebeurd? Bijna iedereen die nog leeft, gelooft nog steeds dat het echt was. Velen van hen werkten zelfs samen met de vijand door juist die mensen, instellingen en bedrijven te blijven steunen die de hoax het hardst pushten. In mijn buurt dragen hersendode idioten nog steeds maskers.

Ik deed hetzelfde, in mindere mate, met 9/11, ik noemde namen en liet niet alleen zien wie het gedaan had, maar ook hoe en waarom. En wat gebeurde er? Vandaag de dag gelooft bijna iedereen nog steeds in het sprookje van Osama bin Laden.

Niet alleen dat, maar in de wereld van onderzoek en onderzoeksjournalistiek ben ik het kleinste vlekje op het radarscherm. Er zijn anderen die veel belangrijker onderzoek en werk doen dan ik, en toch luisteren er maar heel weinig mensen naar hen.

Als het grote publiek er blij mee is dat ze bespuugd, uitgelachen, voorgelogen, vergiftigd en vermoord worden, dan is er echt heel weinig dat ik of iemand anders voor hen kan doen.

AMERIKA STORT IN

Een paar weken geleden hadden we het nog over de ineenstorting van het Amerikaanse imperium.


De hele situatie in Maui is gewoon nog een teken dat we getuige zijn van die ineenstorting. Als de daders weg kunnen komen met dit soort massamoorden – en de kudde menselijke schapen gaat erin mee … Wanneer ze de hele wereld kunnen wijsmaken dat een niet-bestaand virus erop uit is om hen te doden – en de massa’s met hun hersens erin meegaan, zelfs tot op het punt van hun eigen vergiftiging en dood – dan is het gedaan met het land. Kaput. Gedaan.

Natuurlijk, we hebben Trump in 2024, maar hoeveel kan hij eigenlijk bereiken als de overgrote meerderheid van de Amerikanen zo volslagen dom is dat ze gehersenspoeld kunnen worden om alles te geloven? Ze roepen dat Trump hen moet redden en beschuldigen hem bij elke gelegenheid omdat hij niet genoeg doet, terwijl ze zelf weigeren om een vinger uit te steken en te vechten. “Wij, de luchtvaartmaatschappijen boycotten? Stoppen met pornografie kijken? Onze kabeltelevisie opzeggen? U maakt zeker een grapje!”

 

En wie zegt dat de daders van de gestolen verkiezingen van 2020 hun DEW’s niet op ons allemaal afvuren als ze denken dat ze ten onder gaan? Ze stelen verkiezingen en vermoorden onschuldige mensen zonder bang te hoeven zijn voor arrestatie of vervolging. Hun overmoed is zo groot dat ze waarschijnlijk geloven dat ze de hele bevolking kunnen wegvagen en ermee weg kunnen komen. En gebaseerd op het intelligentieniveau van de gemiddelde persoon, zouden ze dat waarschijnlijk ook kunnen.

Vergeet niet dat dit de eigenlijke fysieke en spirituele afstammelingen zijn van degenen die Dresden in brand hebben gestoken, die Tokio in brand hebben gestoken, die Hiroshima en Nagasaki in brand hebben gestoken of hebben genuked (op 9 augustus, dezelfde dag als de Maui-aanval), die kinderen levend hebben verbrand in Waco, Texas, die Irak tot het Stenen Tijdperk hebben gebombardeerd. Ze zijn geobsedeerd door brandoffers en vurige holocausts.

RED JEZELF

Op dit moment is het ieder voor zich. Tenzij een dictatorachtige Trump in 2024 aan de macht komt en het land omkeert, zullen de dingen nog veel erger worden voordat ze ooit beter worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/mike-stone-maui-satanisten-strooien-zout-in-onze-wond/

 

U zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet geloven

Hoe meer ik in dit verhaal graaf, hoe meer het gaat stinken. Een paar dagen geleden schreef ik een artikel over enkele van de onbeantwoorde vragen die velen van ons hadden over de brand in Hawaï. We krijgen nu antwoord op een aantal van die vragen, en wat we te weten komen is zeer verontrustend. … Meer lezen overU zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet geloven

https://www.frontnieuws.com/u-zult-sommige-schokkende-nieuwe-onthullingen-die-uit-het-vuur-in-hawai-komen-misschien-niet-geloven/

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...