donderdag 17 augustus 2023

Ministerie van VWS (Nederland) loog tegen Nederlandse volk: ‘Dit moet voor een tribunaal komen’


Mensen werden bewogen een experimentele medische behandeling te ondergaan met als beweegreden dat ‘je het doet voor een ander’. Door je te laten vaccineren tegen corona bescherm je ook de mensen om je heen, wordt nog altijd beweerd.

Dat terwijl het RIVM het ministerie van VWS eind 2020 al liet weten dat dit ‘in feite niet klopt’. Het ministerie had de volgende zin bedacht met betrekking tot de communicatie over vaccineren: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Die hele propagandacampagne was desinformatie

Op 21 december 2020 mailde een medewerker van het RIVM naar het ministerie van VWS: “Dat klopt in feite niet. Het vaccin voorkomt dat iemand ziek wordt, maar het is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.”

Dus op 21 december 2020 liet een medewerker van het RIVM al weten dat niet bewezen is dat de vaccins transmissie voorkomen.

“Dat betekent: die hele propagandacampagne was desinformatie,” zei jurist Jeroen Pols in gesprek met Willem Engel in het weekoverzicht.

Dit heeft heel veel doden opgeleverd

“Onder de nieuwe regels die eind augustus komen, zouden al die kanalen die dat verspreid hebben – en dat zijn alle oude media geweest – eigenlijk op zwart gezet moeten worden,” vervolgde Pols. Hij verwees hiermee naar de Digital Services Act (DSA).

Engel vindt dat niet ver genoeg gaan. “Dat is wel heel mild. Dit heeft heel veel doden opgeleverd. Dit moet voor een tribunaal komen.”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...