woensdag 16 augustus 2023

Moeder eist dat dierenarts (illegaal) de medische aandoening van haar zoon behandelt: “Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat”

 augustus 16, 2023   2937   29  

 

Diergeneeskunde is de tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de behandeling van ziekten, aandoeningen en verwondingen bij dieren. Het is geen denkbeeldig gebied van de geneeskunde, want het is gebaseerd op echte wetenschap, maar dit maakt niet uit voor bepaalde ouders van kinderen die doen alsof ze dieren zijn. Deze ouders zijn nu helemaal krankzinnig geworden en eisen dat dierenartsen hun kinderen behandelen omdat… wacht even… het kind zegt dat hij een kat is, schrijft S.D. Wells.

Met deze logica, als een kind zegt dat hij/zij een gebroken vleugel of geïnfecteerde kieuwen heeft, dan zou een dierenarts die vogels of vissen behandelt wettelijk verplicht moeten zijn om aan dat vogelkind of viskind te werken, of op zijn minst illegaal aan hen te werken, omdat het kind en de ouder dat zeggen. Punt uit.

Dat is precies wat er nu gebeurt, in heel Amerika, nu de genderverwarrende liberalen zich voeden met de nieuwe beweging waarbij kinderen veranderen in “furries” (kinderen die doen alsof ze katten of honden zijn). Eén vrouw, wiens video van deze waanzin op Rumble is geplaatst, gaat tekeer over hoe dierenartsen in heel Amerika gedwongen zouden moeten worden om te werken met kinderen die zich identificeren als kat of hond. Dit kun je gewoon niet verzinnen. Haar zoon identificeert zich als kat. Ze klaagt omdat ze letterlijk met haar zoon naar de dierenarts is gegaan en hij weigerde de jongen te behandelen, door de moeder te vertellen dat hij, omdat de jongen “menselijke anatomie” heeft, niet weet “hoe hij met hem moet werken” of “een diagnose moet stellen”, en natuurlijk omdat hij wettelijk gezien niet met een mens mag werken.

Ouders van “furries” lijden nu aan mentale instortingen en waanideeën

De moeder is ervan overtuigd dat dit een vorm van discriminatie is, want ze zegt: “Als mijn zoon zegt dat hij een kat is, dan is hij een kat” en “dan moet hij ook zo behandeld worden, weet u”. Toch zegt ze dat ze geen aanklacht gaat indienen. Wat attent van haar. Ze verwijst nog steeds naar haar kind als haar “zoon”, wat vreemd is als ze er mentaal van overtuigd is dat hij een kat is, wat beledigend moet zijn voor haar zoon. Misschien moet haar zoon een aanklacht indienen tegen zijn moeder omdat ze naar hem verwijst als haar zoon, in plaats van als haar huisdier.

 

Video Link: https://rumble.com/v3615rg--mother-complains-that-veterinarian-wont-treat-son-who-identifies-as-a-cat-.html

De moeder wil een bewustwordingscampagne starten, omdat ze nog steeds vindt dat elke ouder die een kind heeft dat zich identificeert als hond, kat, eekhoorn, rat, bever of olifant, met dat kind naar de dierenarts zou moeten kunnen gaan voor medicijnen op recept, vlooien of een geslachtsveranderende operatie. Dit, zegt ze, nadat ze net heeft erkend dat de dierenarts niet hetzelfde soort arts is als een arts voor mensen, en dat hij zijn vergunning kan verliezen voor het behandelen van een echt mensenkind dat gelooft dat het een dier is.

Ze zegt dat elk kind dat zich als dier identificeert naar een dierenarts zou moeten kunnen gaan voor medische zorg omdat “dat de medische aandacht is die ze willen. Ze zegt dat het “niet eerlijk” is dat mensen naar dokters moeten blijven gaan voor verzorging als ze zich inbeelden dat ze vierpotige beesten zijn. Dus nu moeten, volgens ouders die kinderen hebben die zich identificeren als huisdieren, ook echte dokters hun verbeelding gebruiken en doen alsof hun patiënten iets zijn wat ze niet zijn, om “eerlijk te zijn” tegen mensen die duidelijk in een verwarde geestestoestand leven.

Veel homo’s in Amerika verkleden zich als dieren om kinky dingen te doen, en nu pushen ze kinderen om hetzelfde te doen. Het maakt allemaal deel uit van de perverse, links-liberale tranny-beweging waarbij alle hetero’s, dokters, advocaten, dierenartsen, onderwijzers en kinderdagverblijven moeten BEWIJZEN dat “furries” echte dieren zijn en dienovereenkomstig behandeld moeten worden, anders verliest u uw vergunning, baan en wordt u aangeklaagd wegens discriminatie.

Het maakt deel uit van de pedofilie “grooming” beweging en het kinderhandel dilemma, omdat het allemaal meespeelt in het perverteren van de gedachten van kinderen en hen beïnvloedt om na te denken over seks en seksuele rollenspellen die hen gevoerd worden door de volwassen perverselingen via sociale media, Disney, Hollywood, liberale schoolprogramma’s en nu ook ouders die klagen over medische behandeling.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/moeder-eist-dat-dierenarts-illegaal-de-medische-aandoening-van-haar-zoon-behandelt-als-mijn-zoon-zegt-dat-hij-een-kat-is-dan-is-hij-een-kat/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...