woensdag 23 augustus 2023

Neem even de tijd voor deze donderspeech van Europarlementariër Christine Anderson


De gekken hebben de macht over ons land overgenomen en de commandobrug bevindt zich in Brussel, zei Europarlementariër Christine Anderson tijdens een partijbijeenkomst van AfD in Magdeburg.

We zien dat op alle mogelijke niveaus in onze samenleving een aantal zaken worden gepusht, zei Anderson. Te weten: aanvallen op de vrijheid, democratie en rechtsstaat, op onze nationale, culturele en zelfs seksuele identiteit; de verminking van de lichamen en genitaliën van onze kinderen; en de destabilisering van ons land door de import van miljoenen illegale migranten.

De EU-instituties treden democratische principes met voeten als een sloopkogel die een gebouw van staal en beton te lijf gaat, aldus het Europarlementslid.

Nog veel totalitairdere maatregelen

De soevereiniteit van dit land is de facto vernietigd, benadrukte ze. “De corrupte WHO, die wordt aangestuurd door multimiljardairs en die geen verantwoording aflegt aan het parlement, kan en gaat nog veel totalitairdere maatregelen nemen om de volksgezondheid te ‘beschermen’. Daar kun je op rekenen!”

De WHO wil het coronapaspoort wereldwijd inzetten. Daarmee is de eerste stap gezet richting de hel van het Chinese sociaalkredietsysteem, en totalitaire surveillance en digitale controle, zei Anderson, die volgend jaar bij de Europese Parlementsverkiezingen op nummer 4 van de lijst van AfD komt.

Het is één groot gekkenhuis

Wat komt hierna? Klimaatwaanzin waaronder klimaatlockdowns, digitaal geld, een digitale identiteit en dit alles wordt er met adembenemende snelheid doorgejast, waarschuwde ze. En alles is erop gericht om de burger buiten de democratie te plaatsen.

Anderson stelde verder dat de EU niet hervormd kan worden. “Het is hier één groot gekkenhuis. Laten we in godsnaam voor eens en voor altijd een einde maken aan dit dure feestje van links-groene ideologische onzin.”

“Dexit, nu, meteen! Klaar!”

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...