vrijdag 18 augustus 2023

Recordaantal pasgeborenen sterft – deskundigen zien geen verband met vaccins

mei 16, 2022   6268   21 


De zuigelingensterfte in Schotland is sterk gestegen en is na zes maanden nog niet afgenomen. De Britse autoriteiten stellen nu een onderzoek in naar het gebeuren, dat volgens deskundigen geen verband houdt met het COVID-19 vaccin.

Sarah Stock, een onderzoekster op het gebied van kraamzorg aan de Universiteit van Edinburgh, vertelt aan de Herald Scotland dat zij de cijfers “echt verontrustend” vindt en dat de redenen erachter niet bekend zijn.

“Er zijn geen aanwijzingen dat de sterfgevallen in de neonatale zorg te wijten zijn aan een COVID-19 infectie bij de pasgeborenen. Het sterftecijfer door COVID-19 onder zuigelingen is gelukkig erg laag, dus dit is geen COVID-19 dat zuigelingen aanvalt.”

Dezelfde arts beweert tegen de BBC dat een verband met het COVID-19 vaccinprogramma al kan worden uitgesloten. Dat komt omdat van COVID-19 vaccins al bekend zou zijn dat ze veilig zijn in de zwangerschap.

Aangezien de vaccins veilig zijn tijdens de zwangerschap, moet de verklaring voor de enorme toename van de zuigelingensterfte elders gezocht worden, zegt zij. Zo kan het indirecte effect van de pandemie op de gezondheidszorg, met ziekteverzuim en personeelstekorten, een invloed hebben gehad op de zuigelingensterfte.

Ook uit IJsland komen verontrustende berichten. Sinds de invoering van het COVID-19 vaccin is het aantal doodgeborenen en zuigelingensterfte verdubbeld.


Copyright © 2022 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/recordaantal-pasgeborenen-sterft-deskundigen-zien-geen-verband-met-vaccins/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...