dinsdag 15 augustus 2023

Robert Kennedy schokt wereld met uitspraken over schimmige biolabs in Oekraïne


Tucker Carlson heeft presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. geïnterviewd voor zijn show op X, het voormalige Twitter. Carlson stelde hem onder meer vragen over de schimmige biolabs in Oekraïne. Hij kreeg verbluffende antwoorden.

Kennedy onthulde dat er in de Verenigde Staten 36.000 ‘doodswetenschappers’ zijn die zich bezighouden met het ontwikkelen van microben die gebruikt kunnen worden om mensen te doden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Brief

Hij zei verder dat Anthony Fauci verantwoordelijk was voor het biowapenprogramma. In 2014 schreven 300 wetenschappers in een brief aan toenmalig president Obama dat Fauci gestopt moest worden ‘omdat hij werkt aan een microbe die een pandemie gaat veroorzaken’.

Obama beëindigde vervolgens de 18 gevaarlijkste experimenten van Anthony Fauci, vertelde Kennedy. De meeste experimenten werden door Ralph Baric uitgevoerd in de staat North Carolina.

Biowapens

Anthony Fauci liet zich niet tegenhouden en verplaatste zijn operaties naar het buitenland: naar een militair lab in Wuhan en allerlei verschillende biolabs in Oekraïne, aldus Kennedy.

“We hebben biolabs in Oekraïne omdat we biowapens maken,” benadrukte de presidentskandidaat.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...