donderdag 28 september 2023

Aanhoudend hoge oversterfte: We hebben een serieus probleem

 september 28, 2023

De oversterfte in verschillende landen sinds het begin van de Covid-vaccinatiecampagnes is aanhoudend hoog. In Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn de sterftecijfers sinds 2021 de pan uit gerezen. Toch negeren politici de waarschuwingssignalen. Opnieuw rijst de vraag: zijn de gentherapiemedicijnen gewoon nutteloos – of ook extreem gevaarlijk? Hoeveel schade hebben ze op de lange termijn veroorzaakt – en hoe hoog is het aantal niet gerapporteerde gevallen?

Dr. Clare Craig heeft op X een interessante grafiek gedeeld met de leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers voor Duitsland, Canada, Zuid-Korea en AustraliĆ«. Zoals u duidelijk kunt zien aan de gekleurde gebieden op de grafieken, had Duitsland bijvoorbeeld een extreem laag sterftecijfer aan de onderkant van het normale veld, zelfs tijdens de eerste paar maanden van de zogenaamde “pandemie”. Dit steeg vervolgens in de winter van 2020/2021 (zoals verwacht) en bleef daarna stijgen – in plaats van weer te dalen tijdens de warmere maanden zoals verwacht, schrijft Report24.

In Canada, dat ook sterk leunde op de toediening van de experimentele Covid-vaccins, vertoont het beeld veel gelijkenis met de start van de algemene vaccinatiecampagnes. In het land dat geleid wordt door de marionet van het WEF, Justin Trudeau, die de mensen nog extremer in de richting van gentherapie duwde dan de Federale Republiek, schoot het sterftecijfer zelfs al veel eerder boven het normale niveau. Maar de situatie is niet beter in Australiƫ en Zuid-Korea, die ook grote druk op mensen uitoefenden om te vaccineren.

 

      Bron: Mortality Watch

 

De bovenstaande afbeelding van “Mortality Watch” voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland laat zeer vergelijkbare gegevens zien. In het geval van de Zwitsers lijkt de sterfte zich echter weer in de richting van de normaliteit te bewegen (waarschijnlijk ook door de lagere bereidheid voor de “boosters”). Dit alles wijst er sterk op dat er iets volledig ontspoord is. Covid-19 zelf kan hier niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Immers, als de geninjecties daadwerkelijk verondersteld werden enige bescherming te bieden tegen een Covid-dood, waarom sterven er dan zoveel mensen? Aan de andere kant is het zeer waarschijnlijk (zie onze vele rapporten over de veiligheid van vaccins) dat de fatale bijwerkingen van de experimentele Covid-injecties enorm onderschat werden. De nawerkingen van de lockdowns zullen waarschijnlijk ook nog lang voelbaar zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/aanhoudend-hoge-oversterfte-we-hebben-een-serieus-probleem/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...