dinsdag 26 september 2023

Iemand probeert je nog steeds te vermoorden, laat dat niet toe

september 26, 2023

De gegevens over de CV19 biowapenvaccin zijn bekend en het is glashelder dat het geen enkele persoon heeft geholpen. Het is zelfs zo dat de CV19-vaccin enorme sterfte en invaliditeit veroorzaakt, en dat zal nog jaren zo doorgaan, schrijft Greg Hunter.

Catherine Austin Fitts (CAF), uitgever van The Solari Report, financieel expert en voormalig Assistant Secretary of Housing (Bush 41 Admin.), zegt:

“Ik zei letterlijk op de eerste dag, lang voordat ze een vaccin hadden, maak je geen zorgen over Covid, maak je zorgen over de injectie. Ik zei dat meteen omdat ik het kon zien aankomen. Het doel van dit ding was om mensen geïnjecteerd te krijgen. Het andere doel was om een enorme hoeveelheid activa te stelen, en daar zijn ze goed in geslaagd. De realiteit is dat u hier niet doorheen kunt navigeren tenzij u onder ogen kunt zien wat het is. Het is geen vergissing en het is geen verraad. Iemand probeert u te vermoorden en het is uw taak om uit te zoeken hoe u ervoor kunt zorgen dat dat niet gebeurt. U moet reorganiseren hoe u uw tijd beheert en hoe u uw geld beheert, waarbij rampkapitalisten op u afkomen en geld kunnen verdienen aan het doden van u.”

Het nieuwste plan van deze kwaadaardige demonen om u van uw leven en geld te scheiden is iets wat CAF “Pharma Food” noemt. CAF en consorten hebben een diepe duik genomen in bedrijven die “biotech op uw bord” leggen. Spoiler alert – dit heeft niets te maken met de welwillende taak om de massa te voeden, het gaat over het gebruik van voedsel om de massa te controleren.

 

CAF legt uit: “Ik zeg altijd tegen mensen dat ze in hun lokale verse voedsel moeten investeren, niet omdat je geld wilt verdienen, maar omdat je geen insecten wilt eten. Je wilt geen in een laboratorium gekweekt vlees eten. “Pharma Food” is een van de meest beangstigende rapporten die we ooit hebben geschreven. We houden er niet van om mensen bang te maken, maar u moet eens zien hoeveel geld er omgaat in het creëren van de capaciteit om u dingen te voeren die u in geen miljoen jaar zou willen eten. Dit is serieus. Ze proberen volledige controle over het voedselsysteem te krijgen. Dit omvat ook het leveren van voedsel vanuit een fabriek en niet vanuit een boerderij.”

CAF zegt verder: “Als we onszelf kunnen onderhouden met ruilhandel, zal de controle over financiële transacties niet werken. Daarom is voedsel zo belangrijk. Je moet voedsel controleren, want als je voedsel controleert, kun je controle krijgen over financiële transacties… Als je kijkt naar de durfkapitaalinvesteringen, dan is het absoluut onlogisch dat ze zoveel geld uitgeven voor een consumentenproduct dat niemand wil.” CAF zegt dat wat er zou kunnen gebeuren is dat de demonische machten u zouden kunnen verplichten om hun fabrieksmatig geproduceerde “Pharma Food” te eten. Daarom dringt CAF er bij iedereen op aan om serieus echt voedsel te verbouwen en te kopen zonder dat bedrijven en Big Pharma tussen u en uw tafel komen.

CAF praat ook over de Fed, CBDC (Central Bank Digital Currency), de Fed-vergadering in Jackson Hole, de vlijmscherpe accurate vernietiging in Maui en hoe u terug kunt vechten en in leven kunt blijven in een wereld waarin mensen manieren bedenken om u te vermoorden voor geld.

 

Er staat nog veel meer in het 1 uur en 3 minuten durende interview.

Video Link: https://rumble.com/v3k7uwg-somebody-is-still-trying-to-kill-you-dont-let-them-catherine-austin-fitts.html


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...