zondag 3 september 2023

Verzekeringsmaatschappij weigert rechtsbijstand omdat Covid-vaccinatie gebaseerd is op gentechnologie

 september 3, 2023   1700   7  

De Duitse verzekeringsmaatschappij Auxilia Rechtsschutz-Versicherung heeft een aanvraag voor rechtsbijstand in verband met een vermoedelijke Covid-vaccinschade claim afgewezen. De redenering is verbazingwekkend, maar werd in deze vorm al sinds 2021 verwacht door critici van het gen-experiment: De verzekeringsmaatschappij beroept zich op haar algemene voorwaarden, die schade als gevolg van bio-, nano- of gentechnologie uitsluiten, bericht Report24.

AUXILIA Rechtsbijstandverzekering is van mening dat zij door haar algemene voorwaarden goed beschermd is tegen aanspraken van de verzekerde. De verzekeringsmaatschappij stelt dat in principe alle schade die toe te schrijven is aan gentechnologie uitgesloten is van verzekeringsdekking. Lees hieronder een uittreksel uit een overeenkomstige afwijzing van een aanvraag voor rechtsbijstand. Het argument is ook gebaseerd op een uitspraak van de regionale rechtbank van Keulen, die “de gentechnologie van het vaccin duidelijk bevestigt”.

   Uittreksel uit de brief van AUXILIA Rechtsschutz-Versicherungs-AG. Machinevertaling

 

We hebben de relevante passage opgezocht in de algemene voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij; u vindt het uittreksel hieronder:


     Machinevertaling Yandex 

 

Alle verzekeringsmaatschappijen die een soortgelijke passage in hun polisvoorwaarden hebben staan, zijn vermoedelijk vrijgesteld van de verplichting om juridische kosten te betalen in het geval van Covid 19-vaccin claims. Dus wat critici van het grote gen-experiment al sinds 2021 vermoedden, gebeurt nu: de benadeelden staan er helemaal alleen voor. Alleen degenen die het zich financieel kunnen veroorloven, kunnen naar de rechter stappen. Aan de andere kant staan miljardenbedrijven met de best denkbare advocaten en connecties in de politiek. We mogen niet vergeten dat de EU en de vaccinfabrikanten contractueel zijn overeengekomen dat de EU alle kosten van een eventuele schadevergoedingsprocedure zal betalen. Uiteindelijk zal de belastingbetaler moeten opdraaien voor alle schade die het gevolg is van deze genetische experimenten.

 


Copyright © 2023 door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/verzekeringsmaatschappij-weigert-rechtsbijstand-omdat-covid-vaccinatie-gebaseerd-is-op-gentechnologie/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...