zondag 3 september 2023

D.E.Ws (directed-energy weapons) op Maui?!

AUG 2023   127127   3636

Vrienden, gisteren deelde IK bewijs van directe energie-operaties binnen de Verenigde Staten en bewijs van deze lasertechnologie op het eiland Maui

Deze lasers of wapens met gerichte energie (DEW) verwijzen naar een type wapen dat op afstand werkt en schade toebrengt aan het beoogde doelwit door het gebruik van geconcentreerde energie, zonder dat een fysiek projectiel nodig is. Voorbeelden van dergelijke wapens zijn lasers, magnetrons, deeltjes ‘beams’ en geluids’beams’. 

De bevoegdheden/machten die deze technologie al decennia tot hun beschikking hebben en defensie-aannemers zoals Raytheon, Lockheed Martin en Northrup Grumman hebben met het leger gecontracteerd om deze gerichte energie-wapens naar ‘oorlogsstrijders’ te brengen. 

Ik wil vermelden dat ik de Maui-brandaanvallen behandel sinds de dag dat ze deze nietsvermoedende bevolking zijn aangedaan (Zie mijn Maui-afspeellijst hier  of onderaan deze post:  https://www.youtube.com/playlist?list=PL_Kqxjauy3h0A5JSPw2LGILevuvCwCMrC

Mijn hart en gebeden gaan met al degenen die deze verschrikkelijke verwoesting ondergaan hebben en ik zal diep blijven graven om de snode acteurs en acties die dit aansturen te ontdekken.

We zien keer op keer uit deze verwoestende brandvuur-nasleep hoe deze lasers, een vorm van energie die in staat is om metaal door te snijden, metaal volledig kunnen smelten, auto's kunnen vernietigen en gebouwen kunnen decimeren terwijl ze bomen en verschillende brandbare objecten zo goed als zonder schade achterlaten.



Bij het vergelijken van de schade door natuurlijke buitenbranden met de schade veroorzaakt door het Lahaina-vuur, zijn er veel dingen die niet kloppen. 

De verwoesting is zo ernstig dat het lijkt alsof er een bom is afgegaan. Bijna alle getuigen die ik heb gezien of die ik persoonlijk heb gesproken, hebben gehoor-explosies beschreven. 

 


Lahaina Fire Damage 13/08/2023 (foto's: J. Cantellops)Lahaina Fire Damage 08/13/2023 (photos: J. Cantellops)

De fotografische afbeeldingen tonen uitgewiste structuren en gesmolten metaal, terwijl de omringende vegetatie, inclusief gras en bomen, relatief ongedeerd blijft en er nog houten picknicktafels staan. 

Vreemd genoeg stonden de schepen ook midden op de oceaan in brand. Afbeeldingen van deze brand komen meestal overeen met wat je zou verwachten te zien na een bom of met het idee dat een gericht energiewapen verantwoordelijk was.

“De hittedichtheden van DEW's zijn vergelijkbaar met die bij de uitlaat van een raketmotormotor of in de buurt van een nucleaire explosie." —US Air Force Research LaboratoryUS Air Force Research Laboratory

Toen ik door de website van het Air Force Material Command spitte, ontdekte ik dat hun onderzoekslaboratoria operationele locaties hebben in 10 staten: Californië, Florida, Hawaï (Maui !), Nevada, New Mexico, New York, Ohio, Tennessee, Texas en Virginia., Nevada, New Mexico, New York, Ohio, Tennessee, Texas and Virginia.

De opname van Hawaï op de lijst lijkt misschien slechts toeval, maar de 'toevallige gebeurtenissen' BLIJVEN zich opstapelen! 

 En niet alleen is het onderzoekslaboratorium actief in de staat Hawaï, maar de precieze locatie is op het eiland MAUI.

“Het AFRL Directed Energy Directorate exploiteert twee grote telescooplocaties die worden gebruikt om SSA-technologieën te verbeteren. Een van deze sites bevindt zich op de luchtmachtbasis Kirtland, New Mexico, en de andere site bevindt zich op Maui, Hawaii.  De Maui-site wordt de Air Force Maui Optical and Supercomputing (AMOS) -site genoemd.The Maui site is called the Air Force Maui Optical and Supercomputing (AMOS) site.” Bron:  https://afresearchlab.com/technology/air-force-maui-optical-and-supercomputing-amos-site/ .


Satellietdetectie en identificatie, atmosferische compensatie en opgeloste beeldvorming, astrodynamica en orbitale statistieken, sensorontwikkeling, (Satellite detection and identification, atmospheric compensation and resolved imaging, astrodynamics and orbital metrics, sensor development), laservoortplanting door de atmosfeer van de aarde (!!) (laser propagation through the Earth's atmosphere!!), databasecatalogisering van satellietbeelden en hoogwaardige computermodellering en simulatie zijn allemaal aandachtsgebieden op de AMOS-site.

Zoals ik eerder al zei, omvatten DEW's niet alleen lasers, maar ook microgolven, deeltjesbundels en geluidsbalken(particle beams, and sound beams). Het zal moeilijker zijn om te anticiperen op de niet-detecteerbare soorten gerichte energie, zoals geluidsbundels. 

Ik beweer niet dat deze specifieke faciliteit verantwoordelijk was, maar ik wijs erop dat deze de mogelijkheden heeft om deze lasers de atmosfeer in te schieten en waar dan ook, zoals aangegeven. 

 Bekijk hieronder mijn video-coverage en sluit je dagelijks bij me  hier aan voor live updates en rapporten. 

 Ik wil ook jullie allemaal bedanken die mijn berichten en video's lezen en delen. DIT is hoe we "deze nitwits te slim af zijn" - door hun slechte "agendas" bloot te leggen en hun belachelijke verhalen een stap voor te blijven. 

Originele (Engelse) tekst: https://peggyhall.substack.com/p/proof-of-dews-on-maui 


More videos on these Maui Fires:

Devastating Maui Fire — Eyewitness Footage

LIVE: Deep-Dive Analysis of the Public Serpents

Maui Fires: 12 Toxic Side Effects

Maui Fire: Strange Things Don’t Add Up

Why NO Emergency Alert in Maui?

Maui Will “BUILD BACK BETTER” — Gov Josh Green


Peggy To The Rescue

MAUI PLAYLIST  (meest recente posts onderaan) : https://www.youtube.com/playlist?list=PL_Kqxjauy3h0A5JSPw2LGILevuvCwCMrC 

 

 









 







 








Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...