zaterdag 14 oktober 2023

Hier smeden de Europese Commissie en het RIVM snode plannen


Ons goeie ouwe RIVM heeft een subgroepje met een andere naam, Bilthoven Biologicals geheten. De Europese Commissie steunt dit groepje.

Na drie jaar ellende met de coronavaccins heeft de EU besloten om deze groep te contracteren om een virale-vectorvaccin te maken voor de komende 8 jaar, weet emeritus hoogleraar Pierre Capel.

Het vaccin is gebaseerd op het adenovirus, net als het coronavaccin van AstraZeneca. “We hebben gezien wat een heftige ellende dat gaf, waardoor het dus ook niet gebruikt is,” aldus Capel.

Heel veel verontreiniging

Wat gaat er nu gebeuren in Bilthoven? De komende 8 jaar wordt op basis van dit soort zaken enorm veel geld gespendeerd om miljoenen en miljoenen vaccindoses per jaar te produceren tegen ‘pandemieën’.

Capel wijst erop dat bij de mRNA-vaccins is aangetoond dat er heel veel verontreiniging is met DNA dat in de chromosomen wordt ingebouwd. “Dan ben je voor je hele leven de klos.”

Daar worden we toch vrolijk van

Het AstraZeneca-achtige vaccin dat in Bilthoven moet worden gemaakt, zal volgens de emeritus hoogleraar niet minder gevaarlijk zijn. “Daarom is het in de afgelopen tijd ook niet meer gebruikt.”

De Europese Commissie heeft in samenwerking met het RIVM een constructie gevonden om nog jaren ellende te financieren, benadrukt Capel. “Daar worden we toch vrolijk van.”

Bron:https://www.ninefornews.nl/hier-smeden-de-europese-commissie-en-het-rivm-snode-plannen/ 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...