zaterdag 28 oktober 2023

Tucker Carlson waarschuwt: ‘Dramatische, abrupte verandering aanstaande’


Tucker Carlson waarschuwde deze week tijdens een speech dat ‘abrupte verandering’ aanstaande is voor Amerikanen. Velen voelen het, zei hij.

Als er iets buitengewoon dramatisch gebeurt in ons land, bijvoorbeeld dat jonge mensen niet kunnen trouwen, geen huis kunnen kopen of geen hoop hebben voor de toekomst, dan heb je een enorm probleem en iemand moet dat adresseren, aldus Carlson.

Iedereen weet dat

En als je economie op de rand van de afgrond balanceert, als je land letterlijk bankroet is, dan vind ik dat iemand dat moet zeggen, benadrukte hij.

“Iedereen, alle 350 miljoen Amerikanen, voelen dat er iets slechts staat te gebeuren. Iedereen weet dat.”

Eindtijd

“Je hebt de laatste tijd nagedacht over de eindtijd omdat je voelt dat abrupte verandering aanstaande is en dat is zeer verontrustend,” vervolgde Carlson.

Hij zei verder dat het duidelijker dan ooit is dat de overheid geen zier om Amerikanen geeft. Er gaat ondertussen wel 100 miljard dollar naar andere landen. Ook worden er miljoenen mensen binnengelaten die geen affiniteit hebben met de Verenigde Staten, ze laten zich lokken door het geld, zei hij.

[Summit News]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...