woensdag 1 november 2023

Dit is de organisatie die het wil ‘opnemen tegen’ het World Economic Forum


Met veel heisa werd aangekondigd dat de pas opgerichte Alliance for Responsible Citizenship (ARC) het wil opnemen tegen het World Economic Forum. Het netwerk is opgericht door onder meer Jordan Peterson.

Van 30 oktober tot 1 november organiseert ARC een conferentie die tot de nodige ophef heeft geleid. Eén van de sprekers was namelijk Michael Grove, een Britse minister die vorig jaar nog deelnam aan de Bilderbergconferentie en nota bene zijn eigen pagina heeft op de website van het World Economic Forum.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Gecontroleerde oppositie

Gove zei tijdens de bijeenkomst dat veel grote instituties heel goed beseffen dat ze zich hebben verrijkt door bepaalde beslissingen te maken.

Auteur en spreker David Icke kan haast niet geloven dat Gove en andere elitaire figuren zijn uitgenodigd voor de conferentie. “GOVE!” Hij spreekt van ‘gecontroleerde oppositie’.

ARC is het nieuwe WEF

“Zíj willen het ‘opnemen tegen’ het WEF. Het is lachwekkend en tragisch tegelijk,” aldus Icke. “Bespeel beide kanten en je zet het spel naar je hand.”

“Ze lachen jullie uit,” voegt zijn zoon Gareth Icke toe.

Journalist en schrijver James Delingpole reageert: “ARC is het nieuwe WEF. Als je dit niet weet, heb je niet opgelet.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...