dinsdag 21 november 2023

Kijk en huiver: hel brak los nadat deze arts gevallen van vaccinatieschade meldde

De Canadese arts Charles Hoffe begon in 2021 net als veel van zijn collega’s met het vaccineren tegen corona. Hij gaf 900 mensen het Moderna-vaccin. Al snel ging het mis.

Twee van zijn patiënten kregen een anafylactische shock. Dat gebeurde bij een 38-jarige vrouw, een kwartier na de prik. Haar tong en keel zwollen op en ze had moeite met ademhalen. Daarna was ze zo uitgeput dat ze drie weken lang elke dag tot vijf uur ’s middags sliep. Een week na de prik trad bij haar ook aangezichtsverlamming op.

Een andere patiënt, een 81-jarige vrouw, zei tegen Hoffe dat ze zoveel pijn had door de vaccinatie dat ze niet meer wilde leven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Indien nodig gestraft

Eén van zijn patiënten overleed zelfs na de vaccinatie. De man klaagde nadat hij was ingeënt over kortademigheid. Enkele weken na de prik overleed hij plotseling.

De bezorgde arts stuurde een e-mail naar de mensen die betrokken waren bij de vaccinatiecampagne en pleitte ervoor de uitrol te pauzeren. Dat deden ze niet. Sterker nog: ze stuurden brieven rond waarin ze beweerden dat de uitspraken van Hoffe over vaccinatieschade onjuist waren en dat er geen bewijs was voor de schade.

De vereniging van artsen stuurde bovendien een brief naar alle artsen waarin werd gedreigd dat iedere arts die tegen het narrartief ingaat, zal worden onderzocht en indien nodig gestraft.

Ze mogen niets zeggen

Ze zeiden dus tegen artsen dat ze bewijs voor vaccinatieschade niet mochten publiceren, aldus Hoffe tijdens de National Citizen’s Inquiry.

Als je je afvraagt waarom er nog mensen zijn die de media geloven: artsen zijn gewaarschuwd dat ze geen vraagtekens mogen zetten bij het narratief. Ze zijn te bang, ze moeten hun gezin onderhouden, ze willen hun licentie niet verliezen. Ze willen niet worden onderzocht, zoals ik, zei hij. “Ze mogen niets zeggen.”

Letterlijk gecensureerd

Arts Hoffe diende uiteindelijk 14 meldingen van bijwerkingen in. Bij elke melding kreeg hij te horen: dit is geen vaccinatieschade, maar toeval. Er werd ook bij gezegd dat de patiënten hun volgende prik moesten halen. Ze belden die patiënten zelfs op.

“Ik ontdekte dus dat het onmogelijk was om gevallen van vaccinatieschade te melden omdat ze letterlijk worden gecensureerd,” benadrukte hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...