zaterdag 9 december 2023

Alex Jones waarschuwt in interview met Tucker Carlson: dit hebben de globalisten voor ons in petto


Alex Jones voorspelde de aanslagen op 9/11, tot in detail en voor de camera, maanden voordat ze daadwerkelijk plaatsvonden. Vervolgens besloot de Amerikaanse overheid hem te vermorzelen.

Tucker Carlson zocht hem op en sprak anderhalf uur met hem. In het interview deed Jones opnieuw alarmerende voorspellingen. Op een gegeven moment kwam de Nieuwe Wereldorde ter sprake, waarna hij begon over een controversieel onderwerp: het uitdunnen van de wereldbevolking.

Het project van de globalisten om de bevolking te laten krimpen, zat in de testfase, maar is nu volledig operationeel, waarschuwde Jones. “Ze zeggen dat we tegen 2030 een post-industriĆ«le wereld hebben en tegen 2045 beginnen met het ruimen van 90 procent van de mensen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

500 miljoen

Dat is volgens Jones het officiƫle plan van het World Economic Forum, de VN en de Club van Rome.

“Wat bedoel je daarmee?” vroeg Carlson verbouwereerd.

Waarop Jones antwoordde: “Ze willen de wereldbevolking terugbrengen tot 500 miljoen.”

‘Slecht voor de aarde’

We krijgen steeds te horen dat we geen kinderen moeten nemen omdat dat slecht zou zijn voor de aarde. Jones verwees naar uitspraken van Elon Musk, die juist zegt dat kinderen nodig zijn om de wereld te redden.

De twee spraken verder over de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de dreiging van een derde wereldoorlog.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...