vrijdag 15 december 2023

Dr. Robert Malone bespreekt mRNA-prikken voor vee, wat het betekent voor vlees en zuivel

 14/12/2023 // Ethan Huff // 3,9K Weergaven

Tags: badfoodbadhealthbadmedicineBig Pharmachemical violencedairyDr. Robert Malonefood sciencefood supplyfrankenfoodgroceryjunk foodlivestockmeatmRNApharmaceutical fraudSuppressedtoxic ingredientstoxinsvaccinationvaccinevaccine warsvaccinesworld agriculture


Onlangs heeft Dr. Brooke Miller, de voormalige president van de United States Cattlemen's Association, sprak met Dr. Robert Malone, gecrediteerd voor het ontwikkelen van messenger RNA (mRNA) -technologie, over de dreiging van mRNA bij vee.

Aangezien vleesdieren nu worden geïnjecteerd met dezelfde soorten "vaccins" die de menselijke "kudde" ontving via Operatie Warp Speed, komt het steeds meer naar voren dat het directe gevolg hiervan is giftig vlees en zuivelproducten de markt raken.

Op dit moment, volgens Dr. Malone, "we hebben geen van deze producten die zijn goedgekeurd voor vee, of het nu rundvlees of melk is." Deze producten, verwijst in dit verband naar mRNA-producten voor dieren. Er is echter een mRNA-product dat is ontwikkeld door Merck & Co. voor varkensstapels, dat wil zeggen spek en andere vormen van varkensvlees is waarschijnlijk al besmet.

'En er is absoluut belangstelling voor het inzetten van dit soort technologie in kippenhokken', Dr. Malone legde uit waar mRNA-technologie naartoe gaat. 'Maar zoals jullie allemaal weten in de kippenindustrie, zijn de marges gewoon piepend, piepend strak. En dus moet elke technologie, vaccintechnologie die in kippenhokken wordt ingezet, met centen per dosis binnenkomen."

(Gerelateerd: terug in de vroege herfst, Dr. Malone waarschuwde dat de Amerikaanse Food and Drug Administration [FDA] was "grof geworden" door COVID-boosteropnames goed te keuren zonder geldige klinische onderzoeken om hun veiligheid en effectiviteit te ondersteunen.)

Zeg gewoon nee tegen mRNA-vlees

Wat betreft koeien die zijn grootgebracht voor rundvlees of zuivelproducten, is mRNA ook gepland voor gebruik daarin, wat uiteindelijk betekent dat de volledige voedselvoorziening, althans in de Verenigde Staten, opzettelijk is besmet met DNA en RNA wie weet wat?, waardoor het onveilig wordt.

Ondanks dat hij als het ware een van de 'oprichtende vaders' was van mRNA, Dr. Malone maakt zich zorgen over wat deze producten die hij heeft helpen ontwikkelen, zouden kunnen doen met dieren die zijn grootgebracht voor voedsel, en de mensen die die dierlijke producten eten.

"Ik heb waarschijnlijk meer telefoontjes en meer zorgen over deze kwestie gehad dan wat dan ook van het grote publiek, het niet-agrarische publiek, dat in feite onze consument en onze beschermheer is, en ze maken zich hier grote zorgen over", Dr. Malone vertelde Dr. Miller over het mRNA-probleem.

'En ik denk dat het een zeer negatief bekeken technologie bij vee zal zijn als dit door onze industrie wordt overgenomen. Ik denk dat mensen het zullen afwijzen, en dat zal onze markten schaden, dat zal onze export schaden en het zal onze rundvleesconsumptie in de Verenigde Staten schaden."

Vanuit medisch oogpunt, Dr. Malone vertelde Dr. Miller dat hij uit een cultuur komt waarin mensen voor hun dieren zorgen. Hij en anderen zoals hij zijn extra voorzichtig, met andere woorden, als het gaat om het geven van zijn dieren - Dr. Malone fokt paarden - de nieuwste en nieuwste geneesmiddelen.

"We can extrapolate from humans, but there's been a new development that really I think does raise some serious concerns both for the bulls and the cows, but particularly for the cows," Dr. Malone said.

"And that is that all of these products are contaminated with small fragments of DNA, and they are being delivered using a highly effective system, the most effective non-viral polynucleotide or gene delivery technology ever developed. And that means that the DNA contamination is going to get into the cells of your animals the same as the RNA is."

You can watch the full interview with Dr. Malone and Dr. Miller at Dr. Malone's Substack-pagina.

You will also find the latest news about the threat of mRNA contamination in food at Frankenfood.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

RWMaloneMD.substack.com

NaturalNews.com

Bron : https://www.naturalnews.com/2023-12-14-robert-malone-mrna-vaccines-livestock-meat-dairy.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...