maandag 11 december 2023

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam?

februari 2, 2022    18610   16   

 
Natuurlijk is dit het onderwerp waar iedereen naar vraagt en een bedankje aan Ricardo Delgado van La Quinta Columna voor het delen van zijn ervaring hiermee. Zijn protocol omvat het volgende:

NAC (N Acetyl Cysteine) of Glutathion maar NAC heeft de voorkeur

Zink

Vitamine D3

Astaxanthine

Quercetine

Mariadistel

Melatonine (vlak voor het slapen gaan)

Zoals hij uitlegt in de video (Engels ondertiteld) worden al deze dingen, behalve de Melatonine, ’s morgens genomen voordat er voedsel wordt genuttigd, omdat ze veel beter worden opgenomen op een volledig lege maag, schrijft Knowingthetruth.com.

Ik heb ook gehoord dat deze ook deel kunnen uitmaken van een goede detox/deactivatie van de opnamen en zal dit bericht bijwerken als er meer informatie beschikbaar komt:

Niacine

Melatonine (niveaus kunnen blijkbaar ook worden verhoogd door het eten van pistachenoten)

Hier is de originele video met Engelse ondertiteling waar hij dit protocol voor het verwijderen van magnetisme uitlegt van iemand die de Pfizer prik heeft gehad, wat hij met succes heeft gedaan:

Melatonine moet naar mijn mening vermeden worden, tenzij het absoluut noodzakelijk is, omdat het veel beter voor ons is om endogene melatonine te produceren en wanneer we hormonen als melatonine gebruiken, onderdrukt dat waarschijnlijk onze natuurlijke productie van melatonine, wat leidt tot afhankelijkheid. Dat gezegd hebbende, de noodzaak ervan kan afhangen van de slaapcyclus van het individu en het kan een goed idee zijn om een natuurarts of natuurgeneeskundige te raadplegen om uw specifieke behoeften te bespreken.

Als u ervoor kiest om te experimenteren met een van deze detox methoden kunt u uw ervaring delen in de commentaren hieronder en ga je gang en deel dit bericht met je vrienden en laten we ons te ontdoen van censuur van cruciale gezondheidsinformatie.

Deel de kennis!

Hieronder volgt een artikel met een schat aan informatie over andere oplossingen voor COVID-prik ontgifting:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-verwijder-je-grafeenoxide-uit-je-lichaam/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...