dinsdag 12 december 2023

‘Leger’ van meer dan 1000 mensen sleept overheid voor rechter om vaccinatieschade


Eerder berichtten wij over een ‘historische’ massazaak tegen de Australische overheid. De zaak is aangespannen door slachtoffers van vaccinatieschade en nabestaanden. Zij stellen dat de regering onjuiste en misleidende uitspraken heeft gedaan over het gevaar van corona om mensen ervan te overtuigen een prik te halen.

Toen de coronavaccins in Australië werden goedgekeurd, was bekend dat 1 op de 1000 oudere patiënten in Noorwegen stierf na de Pfizer-prik. Toch werden de vaccins goedgekeurd, zei de Australische arts Melissa McCann. Ze sprak met vele medewerkers van verzorgingstehuizen, die een dramatisch aantal overlijdens registreerden na vaccinatie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Leger op de been gebracht

McCann onthulde tijdens een aantal conferenties hoe de Australische toezichthouders sterfgevallen door vaccinatie hebben verdoezeld. De onthullingen brachten een schok teweeg.

De arts schoof enkele dagen geleden aan bij Refuge Of Sinners om een update te geven over de massazaak. De zaak heeft volgens haar een leger op de been gebracht: inmiddels hebben zich meer dan 1000 mensen aangesloten.

Functie neergelegd

De rechtszaak richt zich tegen onder anderen John Skerritt, de baas van de Australische medicijnwaakhond TGA; Brendan Murphy, de hoogste ambtenaar van het Australische ministerie van Gezondheid; Paul Kelly, de Australische gezondheidschef; en Greg Hunt, de Australische minister van Volksgezondheid.

Saillant detail: alle beklaagden hebben inmiddels hun functie neergelegd, op één na. Voelen ze nattigheid?

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...