zaterdag 21 januari 2023

WEF: VIP-elites weigeren in elektrische auto’s te rijden !?

WEF-chauffeur geeft toe dat VIP-elites weigeren in elektrische auto’s te rijden en brandstof-auto’s eisen

januari 21, 2023   4320    28 

 


De elite van het World Economic Forum weigert elektrische auto’s te gebruiken en eist vervoer in “normale auto’s” op fossiele brandstof, schrijft Newspunch.

 

            Video Link: https://youtu.be/ujzCzxHPQzc

In Davos sprak de Japanse journaliste Masako Ganaha met een chauffeur die de VIP’s van het World Economic Forum rondrijdt. Hij vertelde haar dat hij geen plug-in auto kon gebruiken om VIP’s te vervoeren. Hij zei verder dat elektrische voertuigen zeer “gevaarlijk” zijn.

Het WEF heeft dit jaar enkele veranderingen doorgevoerd. Davos heeft een heliport zodat VIP’s weer in helikopters kunnen rondvliegen. Daarnaast is er geen CO2-limiet meer voor auto’s.

Met andere woorden: het is plug-in auto’s voor de gewone mensen en normale auto’s op fossiele brandstoffen voor de elites.

Vorige week hebben we onthuld dat de elites van Davos weigeren om gevaccineerde piloten hun privéjets te laten besturen, en de voorkeur geven aan ongevaccineerde piloten omdat de kans op een hartstilstand bij hen veel kleiner is (Frontnieuws Piloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogen).

Dit is het nieuwste geval van “Een regel voor mij, een andere voor u”. De miljardairs van Davos zijn de meest schaamteloos hypocriete mensen ter wereld.

Elk jaar zijn de luchthavens rond Davos gevuld met duizenden privéjets, ondanks de veronderstelde groene geloofsbrieven van de extreem-linkse miljardairs die op het WEF samenkomen om te plannen hoe gewone mensen van hun vrijheden kunnen worden beroofd.

De pure hypocrisie van de elite mag geen verrassing zijn. Vorig jaar werd Bill Gates betrapt toen hij toegaf dat de klimaatveranderingsagenda een zwendel is voor het WEF in een video waarin hij pochte dat de term “schone energie” de “gedachten van de mensen heeft verpest”.

Volgens Gates, die in 2018 een publiek van zijn inner circle toesprak, zijn wind, zon, batterijtechnologie en andere duurzame energiebronnen misschien in de mode, maar zijn ze NIET in staat om klimaatverandering op te lossen.




Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wef-chauffeur-geeft-toe-dat-vip-elites-weigeren-in-elektrische-autos-te-rijden-en-brandstof-autos-eisen/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...