zondag 12 februari 2023

Luxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout

februari 12, 2023   5874   11  

 

Het luxe resort “Six Senses Kitzbuehel Alps” wordt momenteel gebouwd in het midden van Oostenrijk. Het is geen gewoon hotelcomplex, maar een toevluchtsoord voor financieel sterke gasten. Maar niet alleen in de Alpen worden momenteel zelfvoorzienende luxe woonverblijven gebouwd. Overal ter wereld bereiden de superrijken zich voor op de ineenstorting van het systeem, bericht Raphael Mayrhofer.

 Oorlog, honger, armoede, inflatie, uitbuiting, migratie: overal ter wereld lijden mensen onder de gevolgen van het globalistische beleid. Ondertussen werken de daders en profiteurs van deze crises al aan hun “Plan B”. Daartoe worden talrijke toevluchtsoorden gecreëerd – luxueus en zelfvoorzienend.

Zelfvoorzienend luxe resort in de Alpen

Het luxe resort in Kitzbühel, Tirol, moet eind 2024 klaar zijn. Het project van 180 miljoen wil een toevluchtsoord bieden aan welgestelde gasten. Daarvoor worden 3 villa’s, 37 appartementen en een hotel gebouwd op 1200 meter hoogte. Eigen energie- en watervoorziening inbegrepen. Met zonne-energie, geothermische energie en twee eigen bronnen willen ze de ineenstorting van de moderne beschaving overleven. Er zijn ook plannen voor een boerenmarkt en een spa van 3.000 vierkante meter op drie verdiepingen.

Wie het complex wil betrekken, moet echter het nodige kleingeld meebrengen. Een villa met 430 vierkante meter woonoppervlak kost 15 miljoen euro. Belangstellenden moeten ook eerst een vragenlijst invullen en met succes een interview afronden. In dit interview wordt ook gevraagd naar de redenen voor de interesse in het luxe resort. De hotelketen “Six Senses” spreekt zelf van een “zelfvoorzienende Ark van Noach”, van bescherming tegen milieuvervuiling, oorlog, black-out of een dodelijk virus.

Natuurbehoud? Maakt niet uit voor de rijken!

Over milieuvervuiling gesproken: terwijl de massa wordt bedolven onder CO2-belastingen om “de planeet te redden”, neemt het luxe resort het niet zo nauw met natuurbehoud. Hoewel de website van “Six Senses Kitzbuehel Alps” reclame maakt voor “duurzaamheid”, ligt het grote bouwterrein pal naast het natuurgebied Wasenmoos. Marlene Rainer is de voorzitster van de vereniging die het gebied beheert. Zij meldt dat er regelmatig helikopters landen met belangstellenden. Zijzelf “kan nog steeds niet verklaren hoe de investeerders aan hun vergunningen zijn gekomen.”

Thüringen: Luxe bunker met genendatabase

Maar niet alleen in Tirol worden veilige toevluchtsoorden voor de superrijken gebouwd. In een omgebouwd munitiedepot in Thüringen wordt de ineenstorting van het systeem ook een wellnessvakantie. De Amerikaan Robert Vicino wil daar met zijn bedrijf “Vivos” een luxe bunker bouwen. Op het terrein van 31 hectare zullen zwembaden, pensions en luxe appartementen worden gebouwd. De kosten van het complex worden geschat op meer dan een miljard euro.

Er is ook een kleine dierentuin gepland, evenals een genendatabase om “de planeet opnieuw te bevolken”. Hoe het geheel er precies uit zou kunnen zien is te zien in Indiana. Vicino heeft al een luxe bunker gerealiseerd in de Amerikaanse staat. De faciliteit voor 80 personen zou zelfs bestand moeten zijn tegen een kernbom van 20 megaton.

Zwitsers luxebedrijf maakt reclame voor doomsday

Ondertussen droomt het Zwitserse bedrijf “Oppidum” ook van een comfortabele systeeminstorting. Ook hij ontwikkelt “ultra-luxe bunkersystemen”, waarmee hij beveiliging voor de superrijken aanprijst. Ruime overkappingen combineren veiligheid met een prachtig ontwerp. Maar ook kunstmatige groentelaboratoria, adellijke garages en kunstgalerijen moeten ondergronds hun plaats vinden.

 

                      Video Link: https://youtu.be/_s12KMTj1RE

In een surrealistisch aandoende reclamefilm spreken de ondernemers van een “onzichtbaar schild”. Dit zou de eigenaars van het complex kunnen beschermen indien nodig. Ook van “burgerlijke bedreigingen”. Dat zijn waarschijnlijk de mensen die de ineenstorting van het kapitalisme moeten overleven zonder zachte kussens en privé-butlers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/luxe-bunker-de-superrijken-bereiden-zich-voor-op-een-blackout/

GREAT RESET DOSSIER

 


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...