vrijdag 28 juli 2023

Chloordioxide heeft bewezen superbugs van ziekenhuizen te doden, waaronder MRSA

 26-07-2023 // Ethan Huff // 4,2K Weergaven

Tags : alternatieve geneeskundedoorbraakGecensureerde wetenschapchloordioxideGenezingenontdekkingengoede gezondheidgoodmedicinegoodsciencegezondheidswetenschapinfectiesmrsanatuurlijke antibioticanatuurlijke genezingennatuurlijke gezondheidnatuurlijke geneeskunderemediesonderzoeksuperbugssupplementen


De Journal of Bacteriology & Mycology: Open Access heeft onlangs een studie gepubliceerd  die de werkzaamheid van chloordioxide benadrukt bij het uitroeien van methicilline-resistent Staphylococcus aureus (MRSA), een gekende ziekenhuis "superbug."

George Georgiou, een onderzoeker van het Da Vinci BioSciences Research Center in Cyprus, ging op zoek naar nieuwe methoden voor de bestrijding van MRSA, die jaarlijks alleen al in de Verenigde Staten en Europa minstens 50.000 mensen doodt.

Meer dan 10 procent van alle bloedstromen Staphylococcus aureus infecties worden veroorzaakt door MRSA, ontdekte Georgiou, terwijl verschillende landen zien dat bijna 50 procent wordt veroorzaakt door MRSA - en antibioticaresistente stammen van Staph blijven alleen maar stijgen naast het overmatig gebruik en voorschrijven van antibiotica.

Het wordt steeds moeilijker om infecties te behandelen met standaardantibiotica, juist omdat superbugs in opkomst zijn. Het goede nieuws is dat chloordioxide (nvdr.: formule CLO2), een natuurlijk voedingssupplement, zeer effectief is in het vernietigen van MRSA, en waarschijnlijk vele andere dergelijke superbugs.

"De verbinding chloordioxide (ClO2), nu commercieel belangrijk, is geen recente ontdekking", legt Georgiou uit in zijn paper.

"Het gas werd voor het eerst geproduceerd door Humphrey Davy in 1811 bij de reactie van zoutzuur met kaliumchloraat. Dit leverde 'euchlorine' op, zoals het toen werd genoemd. Watt en Burgess, die in 1834 alkalische pulpbleking uitvonden, noemden euchloorine als bleekmiddel in hun eerste patent."

(Related: Researchers out of Pakistan vond dat het toevoegen van chloordioxide aan kippenvoer veroorzaakte gezondere vogels zonder darmproblemen - en genezen vogels die al darmproblemen hadden.)

Chloordioxide is ook krachtig werkzaam tegen malaria en hiv

Een tijdlang werd chloordioxide ten onrechte 'bleekmiddel' genoemd, om later een 'ontsmettingsmiddel' te worden genoemd.

Het blijkt dat chloordioxide als supplement bacteriedodend, virusdodend, sporendodend, blaasdodend, algicide en schimmeldodend is - en het beste is dat chloordioxide veilig, effectief en medicijnvrij is.

"Er is gemeld dat chloordioxide, een sterk oxidatiemiddel, micro-organismen kan remmen of vernietigen in concentraties variërend van 1 tot 100 ppm, wat een krachtige antivirale activiteit veroorzaakte, waarbij> of = 99,9% van de virussen werd geïnactiveerd met een behandeling van 15 seconden voor sensibilisatie, " legt Georgiou's paper uit.

"Bovendien kan ClO2 biofilms snel verwijderen omdat het zeer oplosbaar is in water en in tegenstelling tot ozon niet reageert met de extracellulaire polysacchariden van de biofilm. Op deze manier kan ClO2 biofilms snel binnendringen om de microben die in de film leven te bereiken en te doden - een enorm voordeel dat anders is om aan te pakken voor zowel de natuurlijke als de allopathische geneeskunde."

In tests met MRSA paste Georgiou verschillende concentraties MMS (Master Mineral Solution) of CDS (chloordioxide), zoals ClO2 ook wel wordt genoemd, toe op een MRSA-oplossing gedurende verschillende tijdsperioden variërend van 30 seconden tot 30 minuten. De laagste concentratie was 0,5 ppm gedurende 30 seconden tot 5 ppm gedurende 30 minuten.

In alle experimenten remde de ClO2-oplossing in alle concentraties de groei van MRSA effectief met 99,99 procent.

"In deze in-vitro-experimenten is de werkzaamheid van chloordioxide tegen MRSA consequent aangetoond, met groeiremming van 99,99% - 100% in zelfs de kleinste concentraties van 0,5 ppm", legt de krant uit, eraan toevoegend dat dit een ongelooflijke uitkomst is gezien het feit dat de veelzijdigheid en onvoorspelbaarheid van MRSA, dat de neiging heeft om zich een weg te banen uit de vernietiging door traditionele therapieën.

"Gezien de bewezen veiligheid van chloordioxide in dier- en mensexperimenten tot nu toe, is er dringend behoefte aan hoogwaardige klinische onderzoeken om de werkzaamheid van chloordioxide te bepalen bij personen die vandaag met MRSA zijn geïnfecteerd."

De krant onthulde ook dat chloordioxide wordt gebruikt om allerlei andere ernstige ziekten zoals malaria en hiv uit te roeien (nvdr.: Ook Sars-cov-2 Covid-19 en elke andere virale aandoening) , met veel anekdotisch bewijs dat suggereert dat het voor dergelijke doeleinden heel goed werkt, vooral omdat het niets anders dan dat doet.

Meer natuurlijke oplossingen voor veel voorkomende gezondheidsproblemen zijn te vinden op Cures.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

MedCraveOnline.com

Newstarget.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-26-chlorine-dioxide-kills-hospital-superbugs-mrsa.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...