vrijdag 23 februari 2024

Dr. David Martin onthult wie achter de schermen aan de touwtjes trekken bij de WHO


Nadat Microsoft was veroordeeld in de antitrust-zaak, begon de Gates Foundation geld wit te wassen via de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Ook Wellcome Trust, de Rockefeller Foundation en enkele kleinere spelers – waaronder de Bloomberg Foundation – begonnen geld te pompen in de WHO.

Vanuit de WHO werd vervolgens de Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) opgezet, waar Sigrid Kaag, Anthony Fauci en Jeremy Farrar van Wellcome Trust in de bestuursraad zaten. Dr. Chris Elias van de Gates Foundation zit er nog steeds in.

Criminele samenzwering

“Dit is een criminele samenzwering,” zegt dr. David Martin in de documentaire The Great Setup.

Volgden de FDA, CDC, enzovoorts orders van de WHO? Die criminele organisatie, die schuldig is gevonden aan afpersing, prijsafspraken, marktverdeling – stuk voor stuk misdrijven – kondigde aan dat zij de wereld zou overnemen en dat heeft zij gedaan, aldus Martin.

WHO-baas Tedros is slechts een stroman. Hij is een spreekbuis voor Wellcome, Gates en Rockefeller. 

Gates is inmiddels verantwoordelijk voor meer dan 88 procent van de filantropische donaties aan de WHO. “Dat is een controlerend belang.”

Verminderen van de wereldbevolking

“Is [de WHO] onafhankelijk? 

Nee. 

Is de Wereldgezondheidsorganisatie een non-profit in Zwitserland? 

Nee. Dit is in strijd met de Zwitserse wet.

De WHO is eigenlijk een verlengstuk van de afdeling eugenetica van de Carnegie Foundation die werd opgezet in het Cold Spring Harbor Laboratory, stelt Martin. Hij verwijst naar uitspraken van Bill Gates, die suggereert dat er te veel mensen op aarde zijn. Ook Bloomberg schreef dat er volgens wetenschappers te veel mensen zijn.

Wat is hun doel? 

Het verminderen van de wereldbevolking met behulp van vaccins, aldus Martin.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...